Nähtyä

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
-Eilen tuli Tampereen Armonkalliolla vastaan polkupyörällä takavuosien formulaäijä Raul Boesel. Seurassaan hällä oli ohjaaja Jari Halonen ja kovinpa kävivät kiivasta keskustelua jostakin, liekö sitten teatterista vaiko autourheilun nykytilasta. Meno näytti siltä, että olivat matkalla kohti pizzeria Nuuria puimaan asioita ruoan keralla.

-Viime torstaina Hämeenkadulla koikkelehti vastaan mm. Seinfeldin äitinä tunnettu Liz Sheridan. Kiireinen oli mummeli ja mölpötti kännykkääns' selvää suomea! Hienoa!

-Toissaviikolla Vesilahden Narvassa K-marketin edessä istuskeli tupakalla Macalay Culkin. Näytti juopotelleen näköiseltä eikä oikein muutenkaan kovin tsempiltä. Liekö Jackson-oikeudenkäynti vienyt miehen viimeisetkin mehut poies ja maaseudun rauhassa akkuja sitten uudelleen latailee?

-Samaten toissaviikolla Tampereella pällisteli Soinisen Jaakko, joka jutusteli Harrikalla paikalle päristelleen Captain Howdyn kanssa Pyynikin leikkikentän tietämillä. Mitähän mahtoivat siinäkin rupatella kun eivät moikkaamaankaan joutaneet? Captainin parta vaan pärisi ja Jaska näytti akateemiselta.
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
VJR kera paremman puoliskonsa ajoivat minua vastaan eilen illalla, he olivat liikkeellä tummanvihreällä Toyota Hiace pakettiautolla. Tämä kaikki siis tapahtui Loimaalla.
 

Giffen:[

The Horned Reaper
Liittynyt
14.5.2004
Viestit
3000
Sijainti
unknown
Ostin myös yhden paikallisen erikoisuuden, mutta epäilen että se cola-tölkki oli tehty ihan samassa paikassa kuin muualtakin ostetut :doubtful:
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
Giffen:[ sanoi:
Ostin myös yhden paikallisen erikoisuuden, mutta epäilen että se cola-tölkki oli tehty ihan samassa paikassa kuin muualtakin ostetut :doubtful:
:confused:
 
Liittynyt
14.5.2005
Viestit
2109
Ei kun meinaan vaan, että aika monen mielessä tuntuu veikko kummittelevan. Eipä ole tänne raporoitu, vaikka Jasckosnin Maikkeleita ja kumppaneita vilistääkin päivä se vastaan.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Eilen, käppästellessäni kohti Kauppatoria, pongasin uupuneennäköisen Herreyn veljesparven kusenkultaisissa mokkasiineissaan siinä Espalla. Pojat vetivät pönikänsuusta kiljua ja housut nilkkoihin. Selkeellä tampereella fiksuin meinas, että kyälähtee. Kyälähtiki. Meinaan paikalle kurvas prinessa Victoria aika tukevassa mäiskeessä ja uhkasi nykäistä veikkakokoelmaa rehdisti turpaan, jolnei liikettä kohti huitsinvitunnevadaa tapahdu ja noileesti. Vickan siitä jo kiparille ja nurkkasilmällä näin, että karvapersenorsua osti topallisen ja uuden alipin. Väitti taagii settii löytyvän kyseisestä aviisista. Paskat mitää.
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16060
Itsehän näin tänä aamuna klo 06.15. minkin Ruoholahdessa. Juoksi tien yli Oikeustalolle ja jatkoi matkaa Trainer´s Housin suuntaan. Tarkastin vielä netistä kuvista, etten erehtynyt. Kyllä se minkki oli. Hämmästyin vain, mitä se kaupungissa, kun en ole niitä täällä nähnyt kuin hienostomammojen kauloissa. Ehkä Sarasvuota tapaamaan menossa. Muutenkin varsinainen luontopolku tuo kohta ennenkuin Larun silta alkaa, Hytönen vanhempi lenkkeili siinä kulmillla parisen viikkoa sitten aamukuuden jälkeen.
 

Absolut

Private member
Liittynyt
9.12.2003
Viestit
1589
72 sanoi:
Kyllä se minkki oli. Hämmästyin vain, mitä se kaupungissa, kun en ole niitä täällä nähnyt kuin hienostomammojen kauloissa.
Jos se on päässyt karkuun siitä kaulan ympäriltä? :idea:
 
Ylös