Hartsa76
Well-known member
- Liittynyt
- 23.2.2012
- Viestit
- 7208
Ettet vaan mennyt sekoittamaan pöytää ja päätäsi keskenään ja todellisuudessa kolautit lautasen päähäsi.Kolautin äsken lautasen pöytään niin upeasti että korvissa alkoi soimaan.
Ettet vaan mennyt sekoittamaan pöytää ja päätäsi keskenään ja todellisuudessa kolautit lautasen päähäsi.Kolautin äsken lautasen pöytään niin upeasti että korvissa alkoi soimaan.
Tein muuten tommosta jokunen aika sitten, kun löysin hyvän reseptin. Aivan saatanan hyvää (vaimo ja tytär vahvistivat). Ongelmahan tossa Ceasar-salatiissa on se, että sitä saa Euroopassa tosi harvoin sellaisena kuin se oikeesti kuuluis olla eli semmosena, jota sitä jenkeissä myydään. Siellä ne osaa tehdä ton, Euroopassa harvemmin.Caesarsalaatin.
Omin käsin onneen...Tein muuten tommosta jokunen aika sitten, kun löysin hyvän reseptin. Aivan saatanan hyvää (vaimo ja tytär vahvistivat). Ongelmahan tossa Ceasar-salatiissa on se, että sitä saa Euroopassa tosi harvoin sellaisena kuin se oikeesti kuuluis olla eli semmosena, jota sitä jenkeissä myydään. Siellä ne osaa tehdä ton, Euroopassa harvemmin.
:ahem:Omin käsin onneen...
Monitoimikone silppuriterällä on tuohon varsin kätevä.:ahem:
Moniko muuten tiesi, että Ceasarsalaatin kastikkeen yksi olennaisista perusaineista on anjovisfileet, jotka soseutetaan muiden aineisosien kanssa kasitikkeeksi? :frank:
o/:ahem:
Moniko muuten tiesi, että Ceasarsalaatin kastikkeen yksi olennaisista perusaineista on anjovisfileet, jotka soseutetaan muiden aineisosien kanssa kasitikkeeksi? :frank:
Menee näppärästi ihan sauvasekoittimellakin.Monitoimikone silppuriterällä on tuohon varsin kätevä.
en tiänny.Moniko tiesi että huippukokit saattaa laittaa pastan keitinveteen anjovisfileitä.
Moniko tiesi, että Pohjoismaissa anjovis on suolattua ja maustettua kilohailia, kun muualla maailmassa anjovis yleensä tarkoittaa säilöttyä sardellia?Moniko tiesi että huippukokit saattaa laittaa pastan keitinveteen anjovisfileitä.
Tiesin, että anjovis on täälläpäin synonyymi sardellille, mutta en tiennyt että anjovis on Pohjoismaissa joku muu lajike kuin täällä.Moniko tiesi, että Pohjoismaissa anjovis on suolattua ja maustettua kilohailia, kun muualla maailmassa anjovis yleensä tarkoittaa säilöttyä sardellia?
Sardellin tietysti, sillä eihän Suomessa ole huippukokkeja :frank:Kummankos näistä fisuista mä tonne pastaveteen nyt sit laitan? :nope:
Sardellit ruisjauhoilla kuorrutettuna ja paistettuna=>Paljon parempaa kuin paistetut silakat.Tiesin, että anjovis on täälläpäin synonyymi sardellille, mutta en tiennyt että anjovis on Pohjoismaissa joku muu lajike kuin täällä.
En edes tiennyt, että Suomessa tunnetaan termi "sardelli".