Sekalaisia uutisia maailmalta

Otto Hokkanen

Well-known member
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
8542
Sijainti
Tampere
Palttala ja Forsten näyttäisivät keskeyttäneen kisan kahdeksannellatoista tunnilla... ensimmäisten neljän tunnin ajan Possu #3 oli vielä hyvin kärkikamppailussa mukana.
 

Eddie Rickenbacker

Yhdeksän kierrosta
Liittynyt
14.12.2007
Viestit
315
Sijainti
Suomi - Finland
Juan Pablo Montoya (COL) meni sitten voittamaan jo toisen kerran perättäin Daytona 500-ajot Floridassa eilen. Kyseessä on 1. kerta jolloin tulokas on vienyt Daytonan kahdesti peräkkäin ensimmäisinä kausinaan.
 

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4748
Sijainti
Event horizon
Kyllä toi Vulva-keissi vaikuttais olevan totta. Tosin Volvolla ei projektin kanssa ole juuri mitään tekemistä. Auto on Belgialaisten omaa disainia oleva hiilikuidusta väännetty silhuetti. Tällä kaudella siellä on vielä Volvon oma R-kone, mutta kaudelle 2011 belgialaiset suunnittelevat sinne ihan täysin omaa tuotantoa ja suunnittelua olevan kisakoneen (joka toki väljästi perustuu Volvon koneeseen). 2010 S60 Racingin kuskeina ovat Eric Rademecker ja Eric van de Poele. Ekat kisat on jo ensi viikonloppuna Zolderissa.
 

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11216
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
BTCC-kausi alkoi viime sunnuntaina Thruxtonissa. Kaksi lähtöä vei Giovanardi Vectralla ja kolmannen Kane Bemulla.

Oltiin vain n 120km päässä mutta kun ajokortti oli jäänyt Suomeen en saanut vuokrattua autoa eikä julkisella liikenteellä pääse tuonne radalle. Tai jos pääsee niin ei ainakaan osannut mistään selvittää, eikä kukaan pystynyt auttamaan millä juna-bussi-tiesmillä sinne menisi. Sarjan nettisivusta ei ole mitään iloa ja Thruxtonin omasta ei juur sen enempää.

Kisaa tuli kai joltain kanavalta Britanniassa livenä mutta muuten ei saanut mitään huomiota valtamediassa. Ei kuvaa, ei tuloksiakaan missään lehdissä.
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Kisaa tuli kai joltain kanavalta Britanniassa livenä mutta muuten ei saanut mitään huomiota valtamediassa. Ei kuvaa, ei tuloksiakaan missään lehdissä.
Tuota sarjaahan näyttää niinkin korkean profiilin kanava kuin ITV4. Eikä todellakaan ole mitään sekundakamaa lähetykset, Ben Edwards äänessä ja lämppäriluokkiakin tulee telkusta useita tunteja.

Yleisöä oli ihan mukavasti. Ja jos matalasta huomiosta puhutaan, niin sunnuntaina Silverstonessa ei tainnut olla ketään katsomassa futisformulaa... korkeintaan joku kulkukoira, joka oli vahingossa eksynyt rata-alueelle.
 
Viimeksi muokattu:

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Nuff said :)

Kyseisenä viikonloppuna ajettiin muuten Brands Hatchissa myös British Superbiken avauskisailut. Olisit nyt ihmeessä käynyt kummastelemassa sarjan kertakaikkisen naurettavia sääntöuudistuksia, kun lähistöllä olit. F1 sun muut kalpenevat tämän farssin rinnalla.
 

Otto Hokkanen

Well-known member
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
8542
Sijainti
Tampere
Mikko Heino näyttäis olevan mukana Span World Series by Renault -viikonlopun Clio Cupissa.

Ekassa aika-ajossa ruutuun 16, mutta toisessa paalulle! Madenon toista autoa ajaa aikoinaan Alfa-kisoissakin tallikaverina toiminut JJ Magalhaes, joka otti aika-ajoista ruudut 13 ja 11. Toinen aika-ajo oli sikäli mielenkiintoinen, että Mikko pysyi paalulla, vaikka hänen (ja neljän muun, mm. JJ:n) paras kierrosaika mitätöitiin turhan leveiden ajolinjojen takia.

Tuo valkoisten viivojen välissä pysyminen tuntuu olevan melkosen vaikeeta. Viikonlopun aikana "oikomisesta" on jaettu penaltia joka luokassa. 2-litraisissa F-Relluissa Koirasen Miki Weckström tippui pois pisteiltä juuri tuosta syystä annetun aikasakon ansiosta.

Ekassa kisassa Heino oli 9. ja JJ 7. Kisan voitti Christiaan Frankenhout ennen tyttökuljettajia Sandra van der Slootia ja Sheila Verschuuria.

Toinen kisa ajetaan reilun puolen tunnin päästä: http://intranetwsr.alkamelsystems.com/live.html

 
Viimeksi muokattu:

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18414
Tänään saatiin päätökseen BTCS sarjan 12 tunnin Belgian SPA:n kisa.
http://www.touringcartimes.com/article.php?id=4875
Lopputulokset:
01 Vanbellingen, Stoeltie, Maes 259 Laps
02 Radermecker, Van De Poele, Huff +4.932
03 Belicchi, Cremonesi, Lancieri +5 Laps
04 Bouvy, Kelders, Verbist +10 Laps
05 Freebird, Verdonck +12 Laps
06 Den Boer, Rijnbeek +35.773
07 Latinne, Smits, Rostan +13 Laps
08 Gosselin, Choque, Choque +15 Laps
09 Rosoux, Capocci, Ueberecken +17 Laps
10 Polderman, Van Lagen +20 Laps
 
Viimeksi muokattu:
Ylös