Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '11-'12

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
http://www.iltalehti.fi/presidentinvaalit/2012012715136583_pd.shtml
Kommentoi armeijan käymistä MTV3:lla
Tv-katsojat suuttuivat Kuustoselle

Perjantai 27.1.2012 klo 22.59


Mikko Kuustosen näkemykset intistä saivat Korkojen kera -ohjelman katsojat ärsyyntymään.

LYTTÄSI INTIN Mikko Kuustosen armeija-kommentit suututtivat monia. (JENNI GÄSTGIVAR)

Tunnettu muusikko Mikko Kuustonen väitti, että varusmiespalvelun aikana oppii vain syömään munkkeja ja "tumputtamaan" niin, ettei peitto heilu.

Intti nousi illan Korkojen kera -ohjelmassa puheenaiheeksi, kun MTV3:n studiovieraina olleet Kuustonen ja jalkapalloilija Aki Riihilahti totesivat presidentinvaalien synnyttäneen ylilyöntejä sosiaalisessa mediassa. Kuustonen esiteltiin katsojille Pekka Haaviston ja Riihilahti Sauli Niinistön kannattajana.

Kuustosen mukaan pohdinta siitä, kelpaako armeijaa käymätön Haavisto puolustusvoimien ylipäälliköksi, on yksi esimerkki väärille urille joutuneesta argumentoinnista.

Kuustonen kehotti miehiä pohtimaan, oppiiko intissä jotain sellaista, jonka hallitseminen on ratkaisevaa presidentin tehtävissä.

Iltalehteen yhteyttä ottaneet miespuoliset katsojat kokivat loukkaavina Kuustosen ilmeisesti vitsiksi tarkoitetut munkkien syömisen ja itsetyydytyksen.

IL
Voi juku kun saisi tavata nuo miespuoliset katsojat.
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Mää olen oppinu syömään munkkeja ilman inttiäkin! Olen lahjakas ja resitenttiainesta :).
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Hehheh:
Spanair konkurssiin - lennot pysähtyneet

Lentoyhtiö Spanair on lopettanut toimintansa myöhään perjantaina, yhtiö kertoo lausunnossaan. Lentoyhtiötä rahoittanut Katalonian aluehallinto ei kyennyt rahoittamaan sitä enempää.
Lennot pysähtyivät iltayhdeltätoista Suomen aikaa. Espanjan viranomaiset vaativat lausunnossaan, että lentoyhtiö täyttäisi velvollisuutensa matkustajia kohtaan.
Spanair lentää myös muun muassa Suomesta ulkomaille.
El Pais -sanomalehden mukaan lentojen peruuntuminen vaikuttaa 22 000 matkustajaan pelkästään tänä viikonloppuna. Yli 200 lentoa on peruttu viikonlopun aikana. Espanjalaisviranomaiset yrittävät selvittää, kuinka matkustajat saataisiin määränpäihinsä.
Lentoyhtiö ohjeisti lipun ostaneita asiakkaitaan kääntymään nettisivunsa puoleen.
Spanairin kotikenttä on ollut Barcelona, ja se on lentänyt 19 kotimaiseen ja 24 ulkomaiseen kohteeseen.
Yhtiö joutui lopullisesti pahoihin talousvaikeuksiin lento-onnettomuuden korvausten vuoksi elokuussa 2008, kun sen Madridista Kanariansaarille matkalla ollut kone putosi. 154 ihmisen hengen vaatinut turma oli Espanjan pahin ilmailuonnettomuus 25 vuoteen.
SAS antoi tulosvaroituksen
11 prosenttia Spanairista omistava lentoyhtiö SAS antoi illalla konkurssin takia tulosvaroituksen. SAS:lla on yhtiöstä velkasaatavia ja takauksia yhteensä noin 191 miljoonan euron edestä, joista se tekee konkurssin takia alaskirjauksen.
SAS:n mukaan alaskirjauksilla ei kuitenkaan ole suurta vaikutusta yhtiön maksuvalmiuteen.
SAS myi enemmistöosuutensa Spanairista joulukuussa 2008.
AP, YLE Uutiset
Toivottavasti ei taas tehdä mitään Etelä-Eurooppalaista konkurssia...
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Kuustonen hieman yksinkertaistaa. Itsehän opin mainittujen asioiden lisäksi luistelemaan ikävistä jutuista mm. hakemalla kurkkupastilleja vastaanotolta. Tuohon toimenpiteeseen armeijan tehokkuuskäytännöillä kului helposti puoli päivää, jolloin ei tarttenu tetsailla tai osallistua sulkeisiin. Sitte opin pitämään höyrymakkaroista ja runkkaamaan ulkona pakkasessa. Tärkeitä erikoistaitoja, joista on ollu viljalti hyötyä elämässä.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Jussi Tammisola puhuu "totuuksiaan" luomusta Yle Radio Suomen Ajantasassa par'aikaa.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Iltalehteen yhteyttä ottaneet miespuoliset katsojat kokivat loukkaavina Kuustosen ilmeisesti vitsiksi tarkoitetut munkkien syömisen ja itsetyydytyksen.
Kyllä suomalainen mies niin mielensä pahoitti. Tuollaisia nuo on nuo intin käyneet. Ihan kaikki.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Armeijan kohtalon päivä lähestyy - tieto vain yhdellä miehellä?

Omien sanojensa mukaan ainoastaan Ilkka Kanerva (kok) tietää varuskuntien harvennuksista, Aamulehti kertoo.

Helmikuun seitsemäs koittaa armeijan kohtalon päivä, jolloin on määrä julkistaa lakkautettavien ja yhdistettävien varuskuntien määrä ja nimet. Sekä eduskunnan puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö (ps) että varapuheenjohtaja Seppo Kääriäinen (kesk) ovat Aamulehden mukaan täysin tietämättömiä siitä, mitä tuleman pitää.

Sekä Niinistö että Kääriäinen kuuluvat Ilkka Kanervan (kok) johtamaan parlamentaariseen kontaktiryhmään. Kanerva sanoo Aamulehdelle, että ainoastaan hän tietää, miten varuskuntia harvennetaan.

- Se porukka ei kerta kaikkiaan tiedä. Se on saanut ottaa kantaa vain linjoihin. Minulla on pirun paljon helpompi nukkua yöni rauhassa, kun en sano juuta enkä jaata. Nyt ei tehdä aluepolitiikkaa vaan puolustuspolitiikkaa, Kanerva sanoo Aamulehdelle.

Jussi Niinistön mielestä varuskuntien lakkautuksista ei tule säästöjä. Hän pelkää, että lakkautuksilla pyritään hivuttautumaan kohti valikoivaa asevelvollisuutta.

- On ikävää, että puolustusvoimissa on tahoja, jotka pitävät yleistä asevelvollisuutta taakkana. Massa-armeijasta puhutaan halveksivasti, Niinistö sanoo Aamulehdelle.

Niinistö olisi valmis vain yhteen lakkautukseen. Hänen mielestään Dragsvikin varuskunnan voisi siirtää Upinniemeen.

Puolustusministeri Stefan Wallinin (r) mukaan kenelläkään ei vielä tässä vaiheessa voi olla varmaa tietoa varuskuntien lakkauttamisesta. Hän sanoo Aamulehdelle, ettei tiedä, mitä Kanerva tietää.
IL

No jumalauta, kyllä nyt on Ikellä tiedonjyvä! Jos sota alkais just ny, niin majuri Kanervalle pitäisi luovuttaa puolustusvoimien ylipäällikkyys, koska se on ainoa, joka tietää missä on pyssyt. Ainakin omien sanojensa mukaan.

Oon ihan samaa mieltä Lokalahden paronin kanssa, ettei näitä valtionsalaisuuksia kannata kertoa kaikille tuulensyömille heinänkorsille, joilla ei ole puoletkaan norpista avannossa. Riittää, kun yksi luotettava mies tietää.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24274
Sijainti
lappeen Ranta
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös