Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol X

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Jos on tosiaankin olemassa koira nimeltänsä Nomi, tulisi se ehdottomasti kouluttaa hyökkäämään nuorisohousujen kimppuun raatelutarkoituksella.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Olen tässä ladannut toista tuntia kuutta sähköpostia koneelleni DNA:n "100:n Megan" kaapeli-Überkaistaa käyttäen. Vaan ei tuo toimi lain'. Mitään ei tule DNA-sähköpostiin. Saunalahti/Elisa välitti sähköpostit noin jo tunti sitten kännykkään nuo kuusi postia. Melkoinen sonta on kyllä nyt DNA:n Überkaista. Täysin onneton tuote? Ja tästä olen maksanut jo vuosia ja saanut viiveitä...

Noin. Nyt postit saapuivat. Ensimmäinen oli lähetetty ennen puolta päivää ja viimeinen vähän ennen puolta yötä. Ihan "mukava" tuollainen jopa 12 tunnin viive sähköpostissa. Viimeisimmänkin saapuneen postin lähetyksen ja vastaanoton välillä oli yli kaksi tuntia.

Kännykkän kautta postit tulivat parissa minuutissa...

Überkaista mainostaa jopa sadan megan übernopeutta kaapelilaajakaistaa käytettäessä. Kovin mittaamani nopeus lie noin 27 megaa. Kymmenen megan kulmilla tuo DNA-kaapeliübermega Raumalla, tai tällä aluleella näköjään toimii? Ettäs maksan "hyvästä" tuotteesta ja "nopeudesta" kaapelimodeemilla.

Onneksi määräaikainen sopimus DNA:n umpeutuu elokuussa, ja olen vapaa hankkimaan paremman ja toimivamman nettiyhteyden kotiini.

Toisaalta jään kaipaamaan DNA:n varsin hyvin toiminutta mokkulalaajakaistaa. Siitä ei ole valittamista, niin kun on DNA:n kaapelimodeemiyhteydestä...
Kuluneen kahden viime vuorokauden aikana DNA:n välittämät sähköpostit ovat olleet puolesta tunnista kolmeen ja puoleen tuntia myöhässä lähetysajankohdasta vastaanottoon. Toki nopeampaa kun kirjeposti, mutta en ole silti ole tyytyväinen.

Äskettäin lähetin itselleni ja vastaanottajalle tärkeää sähköpostia. Kymmeniä minuutteja Windows Mail ja DNA junnasivat postin lähetystä. Saas nähdä, onko mennyt perille? Toivon niin.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18416
Maanantaina täytyis matkustaa Lahteen, takaisin sieltä kotiin vasta perjantaiksi.
 

Zoe

Maagikko, noituja
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
9925
Sijainti
Nollola
Onpas hirvittävää kuultavaa tuo Anna Abreun uusi suomenkielinen biisi.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Onpas hirvittävää kuultavaa tuo Anna Abreun uusi suomenkielinen biisi.
Annalla on hyvä ääni, mutta mä agreen ylläolevan kanssa. Joissakin biiseissä on parantamisen varaa. Se ratatatatata... joo-o, aika falskausta. Ei sellaista oikein halua korville suoda.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös