Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Mie en kestä! 4.15!

Huomenet vaan. Kodinturvajoukko hiippaili hetki sitten kotiin ja nyt kuorsailee kainalossa. Eli siis Zompiet ei tullutkaan. Tai ei ainakaan päässeet varjoissa riittävän lähelle koskeakseen.
5.15!!! Aika paha tosin sekin.
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Rohtuneista huulistani piti minun sanoman.
Olin ison porukan kanssa Thaimaassa ja parin lomapäivän jälkeen törmättiin rantakävelyllä yhteen hemaisevaan, kenties erotiikkapalveluja tarjoavaan kuuroon naiseen. Improvisoitiin viittomakielellä, että kumpikin ymmärtää hyvin mitä toinen sanoo, vaikka osaa vain thaikkua eikä englantia.

Hän sitten esitteli meille lähes 3 viikon ajan ympäri Pattayaa, Bangkokia, esitteli jopa pienoismallipuiston. Siellä oli hienoja pienoismalleja ihailtavaksi.

Pari päivää ennen maastalähtöä, thaitypsy esitteli oman alueensa kulttuuria ja meille ystävälliset thaikut tarjosivat kulttuurinsa ruokaa. Ennen tätä oli minulle tarjottu pääskysen sylkeä kuumuutta poistamaan, eläintarhapuiston lafkalta tarjottu jonkin vuohen kiveksiä. Yllättävän hyviä ne oli. Thaityttönen käytti sitä temppua, että ei kerro minulle, mikä se on vaan vasta sen jälkeen. Hieno temppu.

No, minä sitten tottuneesti katselin ruokamääriä ja koitin päätellä, mikä kukin on. Yhden kasvislajikkeen oletin olevan huomattavasti isompia kuin suomessa olevat hernepallot. Otin ruokalusikallisen sitä, maku oli kohtuullinen ja Suomessa olevat vihreät pikkupallerot olivat selvästi parempia.

Hämmästelin vilkaistaessani kanssaihmisiä. Thaikut olivat hämmästyneitä tempauksestani. Kyselin kuurolta, että mitä nämä ovat, hän alkoi hämmästyä mättäessäni edelleen niitä kirottuja vihreitä kuulia. Hän selitti sen tulevan puusta ne viheriöiset, selitti elekielin niiden olevan kenties maailman tulisinta maustepalloja. Yksi eräs kanssamatkaajamme otti vain yhden palloisen ja haukkasi puolet siitä, joutui aika heti ottamaan kannullisen vettä sammuttaakseen roihuavaa, eksoottista maustetta kurkustaan.

Thaityttö taisi rakastua minuun ja lämäisi pariin kertaan kämmenellä voimakkaasti rintaani ja elehti, että Thaimaassa kunnioitetaan vahvoja ihmisiä ja heikkoja ei. Eipä siinä mitään, seuraavana päivänä tapahtui kummia.

Oletin saaneeni angiinan, kun kurkussani näkyi valkoisia täplöjä ja tilanteeni paheni aina seuraavaan päivään saakka. Muut matkaajat katsoivat kauhuissaan valkoisia, rohtuneita huuliani ja tuskaista naamaani. Ennen lentomatkaa kävin paikallisessa liikkeessä ostamassa 80% thaimaalaista rommilikööriä. Otin sen putelon lentokoneeseen mukaan ja kukaan lentoemoista ei uskaltanut moittia, kun näkivät oman tilani ja antoivat minun ryypätä sammuksiin.

Suomessa menin seuraavana päivänä lääkärille ja kerroin, mitä on minulle tapahtunut ja kovia kokeneille huulilleni. Hän alkoi tivata sitä mausteisen ihmepallon nimeä. Höristin korviani ja kohotin ennätyskorkealle kulmakarvani: "Tuo nainen oli kuuro ja viittomakielellä improvisoitiin, näyttääkö siltä, että osaan thaikieltä?"

Sain kuitenkin itseni kondikseen annetulla kortisonireseptillä. Ikimuistettava matkamuisto Siamista!:eek:
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18407
On se kumma kun FIAT ei kuule ääntä ees kuulokkeiden kautta.
 
Ylös