Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18407
Vois katella nukkumaan menoa ehkä vasta lauantai iltana.
 

lara

Namupala
Liittynyt
12.5.2007
Viestit
6165
Sijainti
Onnela
Huomenta muruset!

Uhhuh. Gere tuli eilen kotiin just ku me otettiin Mehen kaa taksi Helsingistä Kuusamoon. Oli punainen ferrari se. Hankala oli löytää istumapaikkaa siinä. Mut reteesti oltiin. Mulla oli pikkumekkoa päällä ja mietitittiin et mitenkähän siin voi sit lasketella. Taksimatkan aikana ymmärsimme että kuskihan oli meidän oma ITG. Hänet sitten kutsuimme mukaan rientoihin. Kesken matkan piti pysäköidä ja yritin vielä pelastaa unessa pysymisen sillä, että meiän koira tuli haukkuen mettästä. Mutta ei kyllä se haukahteli oikeasti kun Gere viiden pintaan kömpi jääkalikkana mun viekkuun. Mukavata sekin toki oli. :)
 

Makkonen

Guest
Krapulan parantaminen oluella,ripulin parantaminen pieremällä ja naiminen vaan puolen varren työnnöillä on kuin pärekaton kulottaminen, melko helposti karkaa kintaasta.
 

Rentta

Well-known member
Liittynyt
22.7.2010
Viestit
6754
Sijainti
Täällähä mä
luuri tippu wc pönttöön ... seuraus , töistä potkut... Vitun kivaa...
Haa puhelin elpyi , sim kortista ei takeita , kun ei siitä ole havaintoa... Noh tärkeät numerot töiden kannalta ovat kuitenkin tallessa ja omistan puhe-elimen. Ehkäpä potkuja ei tarvi pelätä ihan vielä , kun tuli eilen unohdettua , että maanantaina on itsenäisyyspäivä joten ei niin kiire hankkia uusi luuri.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Meinasin väkertää musapollin jossa kysymyksenä "Mikä biisi: tättädättädä täädä dää?" mutta kaikkihan ton olis tienny.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Totta, mutta tuon sijaan olisit voinu tehdä pollin aiheella "tättä-dää tättä-dää, tät-tä-dää dä-dä!"
Onks toi se yks marssi, nimeä en nyt saa päähäni.
Tuo mun tädä on tietysti Johnny Cash - Ring of Fire joka aina silloin tällöin törähtää soimaan päänsisäisesti.
 

lara

Namupala
Liittynyt
12.5.2007
Viestit
6165
Sijainti
Onnela
Ihan mielenkiintoista, että tänään juuri asiakkaina aivoinfarktin saanut vanhempi rouva, joka ei muista ihan kaikkea (hellyttävää sinänsä) ja seuraavaksi joku huonoa suomea puhuva 19 -vuotias tyttö joka ilmeisesti on kuitenkin henkiseltä tasoltaan huomattavasti nuorempi. Kumpikin asiakas "ylityötunneilla"..(Liike mennyt kiinni klo.14.00) mutta pakko se on jonkun toisia auttaa jos ei muualla auteta.
 
Ylös