Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Tämähän mielenkiintoista.
Liikenteen turvakeskus oli ohjannut palautukseni Nordean tilille jota ei ole ollut olemassa enää viiteen vuoteen. Ikinä en ole edes sen tilin numeroa tiennyt, joten mitenköhän tämä nyt onnistui?

Näköjään ihan helposti.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26884
On se silti kiva olla hyvä jossain.
Joo mä tarkoitin niitä, jotka ottivat liikuntatunnin pelit tosissaan. Eli valittivat kovaan ääneen, kun joku toinen mokasi ja haukkuivat koko joukkueensa, jos "hävittiin". Se toinen lainauksesi oli tietty itseironiaa.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18408
:ahem: Mäkin yritin aina kampata vastustajaa, kun ei huvittanu lähtee perässä juoksemaan

Huvitti aina ne, jotka otti liikuntatunnin pallopelin ikäänkuin se olisi jokin näyttö ammattilaisuraa tavoitellessa. Vaikkei niitä pelejä katsonut muut kuin liikunnanopettaja. Kovalla särmäämisellä saivat sitten kympin liikunnasta todistukseen ja mitä hyötyä siitäkin on niille ollut: ovat töissä jossain likaisissa tehtaissa ja asuvat vanhoissa betonilaatikkolähiöissä. Vitun luuserit.
Ei mitään kamppimisia.

Liikuntatunnit olivat ehkä viikon parasta antia minulle koulussa, varsinkin sählynpelaamisesta pidin erityisesti. Se ehkä eniten harmitti joskus kun opettaja aina vaan samoja tiettyjä naamoja hehkutti ja ne ketkä olivat jossain urheiluseurassa (jääkiekko/jalkapallo) saivat aina lisäkehuja jne liikunnanopettajalta. En yhtään ihmettele jos joku ei halua liikunta tunneille osallistua, kun arvojärjestyksessä oppilaita "luokitellaan". Tiedän hyvin ikäviäkin tapauksia jossa liikunnan opettaja on pakottanut oppilaan jotain tekemään, mutta opettaja on menettänytkin sen seurauksena työn hieman myöhemmin.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Mielestään parhaat pelaajat sitten menivät aina pelaamaan hyökkäyspäähän. Viimeisenä valituille jäi puolustuksen ja maalivahdin hommat. Hieman hullua noin tuloksenteon kannalta, mutta mikäs siinä kun on kova tarve päästä pätemään ja viemään paritteluhaluiset naaraat.
Jumalauta miten syvä rintaääni!
 

Sinäputki

Troll
Liittynyt
13.7.2010
Viestit
4216
Sijainti
Trollhättan
Täytyy kyllä sanoa, että oma liikunnanopettaja on huipputyyppi. Olen liikunnallisesti vähintään ylempää keskitasoa. Hyvät geimit saadaan aina aikaiseksi, kaikki yrittää parhaansa ja hiki tulee.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Täytyy kyllä sanoa, että oma liikunnanopettaja on huipputyyppi. Olen liikunnallisesti vähintään ylempää keskitasoa. Hyvät geimit saadaan aina aikaiseksi, kaikki yrittää parhaansa ja hiki tulee.
Jaa. Meidän liikunnanopettaja ei ollu juuri koskaan paikalla. Tai siis kyllä se sinnen tunnin aluks aina tuli, mutta sitten se vaan katos jonnekkin ja tuli tunnin päästä takasin kahvikupin kanssa. Kait sillä oli sit varmaan jotain parempaa tekemistä (ts. kävi varmaan hoitelemassa meidän yläasteen luokanvalvojaa...)
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Tää olis varmaan lööpityskamaa, uutinen nyt vähintäänkin, mut menköön nyt tänne. Nimittäin ilmeisesti on tuo vanhusten huonosta käsittelystä ja hoidosta noussut äläkkä mennyt perille jollain tasolla, koska ilmaisjakelulehti tiesi tänään kertoa eräänä otsikkona jotta

Lipeäkala ei enää maistu vanhuksille
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Eipä ole kyllä koskaan tullut maistettua vanhuksen makuista lipeäkalaa.
 
Ylös