Hankintoja!

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Itselläsihän ei ole tapana saarnata esimerkiksi urheilun tärkeydestä likimainkaan samaan tyyliin, eihän? :D Ihan vaan pienenä vihjauksena, että "menkää lenkille läskit" -tyylinen huutelu ei ole välttämättä kaikkein korrektein ja aikuismaisin tapa ilmaista mielipidettään :tongue:
Pitäiskö mun ottaa nyt Ruunari-tyyppinen argumentti: "Näytä mulle missä olen sanonut juuri sanantarkkaan noin"? :D

Tällä forumilla pure muu kuin lapsellinen tyyli. Ja tää on vapaan toikki ja sitä vapautta käytin. Tyyli myös.

Jakkeukselle sen verran, että sitä näkemääsi omien arvojeni ylistystä vastaan voit helposti argumentoida ylistämällä niitä arvoja ja tapoja, joita kritisoin. Peiliinkin voit katsoa kuten Juskanen tossa jo mainitsi, että älä sorru kaksoisstandardeihin.

Eikä tässä vielä kaikki!
En mä kiistä ettenkö itsekin kirjoittelisi täyttä scheissea, provosoisi ja käyttäytyisi lapsellisesti.. Saan kai silti ilmaista jos joku kirjoitus vituttaa tai menee yli tai olen erimieltä jostain siinä mainitusta asiasta? :tongue: Ton sun viestin tarkoitus oli pilata tämä topic, ja siinä onnistuttiin. Onnittelut! :)
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Palataanpa toikin varsinaiseen aiheeseen, eli MITÄ OOTTE HANKKINEET TÄNÄÄN?

Miten ois MÖÖTTE HULLUILLA PÄIVILLÄ?
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
En mä kiistä ettenkö itsekin kirjoittelisi täyttä scheissea, provosoisi ja käyttäytyisi lapsellisesti.. Saan kai silti ilmaista jos joku kirjoitus vituttaa tai menee yli tai olen erimieltä jostain siinä mainitusta asiasta?
Toki saat, mutta ei sun tarvi sillä tätä toikkia pilata!
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Metkaa. Ärsytät toista tieten tahtoen väittämällä hänen olevan jostakin asiasta sellaista mieltä, mitä hän ei ole koskaan ilmaissut. Kun ärsytysmetodi onnistuu ja saat toisen hikeentymään, poltat itse päreesi.

Sitten laupiaasti annat anteeksi toisen kyrpiintymisen perättömästä lausumastasi, mutta olet siitä edelleen vihainen.

Ymmärsinkö oikein?
Siksipä sitä häneltä kysyinkin jälkeenpäin, mutta eihän tuo suostu vastaamaan.:eek:

Meinaat että nämä teot, mitä Vanhanen on tehnyt, niin niistä ei olisi jo lakia olemassa? Kyllä jääviydestä on ollut jo laki vuosikausia
Jos tämä on ärsyttämistä ja toisen hiostamista, niin kyllä saa lukea kuin piru raamattua totakin postausta.

Viittaan ihan suoraan että Vanhanen on tehnyt RIKOKSIA joiden takia hänen tulisi erota. Ja kerron suoraan MITÄ RIKOKSIA hän on tehnyt. Kysyinkin Veskulta, eikö HÄNEN MIELESTÄÄN ole ollut jääviydestä lakeja??? Koska hän selvästikin perusteli vastaustaan vaalirahoituslain heikkoudella ja halusi odottaa 1,5 vuotta vaaleja. Vaikka Vanhanen on toiminut lain vastaisesti jo nyt, JÄÄVIYSASIOISSA.

Onneksi RAY teki rikosilmoituksen Vihriälästä, joka on toiminut samoin JÄÄVIYSASIOISSA. Ehkä tähänkin saadaan joku roti???

Sun oikeen ymmärrätämisestä mä en ota mitään kantaa. Eikä sun tulkintasi tai mielipiteesi edes mulle mitenkään kuulu. Jos sun tulkintas on tuo, niin olkoon.:rolleyes:
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Eipä ole tätä toikkia tullut seurattua mutta nyt katsoin mikä tämä on. Joutui meneen pitkästi taaksepäin että selvisi mikä on menossa. Kesti pitkään että sain naurultani luettua yli 60 postausta. Kauhee hiki.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
:D:D
Jostain syystä tämä jps:n lause sai minut hörähtämään ääneen!
Toki muakin. Koska sehän tarkoittaa vain sitä, että jps on tehnyt mun tekstistä OMIA TULKINTOJAAN tietämättä ollenkaan mitä oikeasti ajattelin.:D:D

Voi mikä RAKKIKOIRA sekin on!:frank::mad::thumbfh:
 
Ylös