Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

Wilpuri

Senile Member
Liittynyt
28.6.1999
Viestit
9041
Sijainti
hki
Aika monta tuntia jo toimituksesta mutta ei vieläkään raporttia luettavissa täältä :frank:
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Mahtava. Takana 25 kilsaa kirpeässä keskuspuistossa. Nyt lepoa ja pitsa uuniin kohta.
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13759
Takana pitkä koiralenkki metsäpoluilla, ja sauna. Saunajuomana oli miellyttävä Icelandia Blue Berry
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Aivan loistavat fiilikset on kyllä. Sellainen... ei nyt krapula, mutta oikein hyvä ja raukea olo.

Ja rapoa pitäis..? Noh, jos lyhyesti jotain:

Kirkkoon mentiin silleen, että mä menin aiemmin, jotta ehdin sinne sakastiin ennen ku mekapeipe tulee, jotta en näe häntä liian aikasin. Sakastissa best manin, papin ja kanttorin kanssa lätistiin hetki niitä näitä. Itsellä jonkinlainen jännitystila päällä. Ei kuitenkaan kovin paha.
Sitten tulikin aika lähteä. Mentiin best manin ja kaason kanssa alttarille ja Kuula alkoi soimaan. Mekapeipe tuli pääovelle morsiusneitojen kanssa ja lähti kävelemään alttaria kohti. Mua kylmäs. Se näky oli yksinkertasesti niin kaunis. Lähdin kävelemään käytävää pitkin ihan liian nopeasti, ja kun kohdattiin, jäin hetkeksi katsomaan tulevan rouvan silmiin.
Käveltiin sitten yhdessä alttarille, missä papin jutellessa nieleskelin jatkuvasti, ja katselin sivusilmällä mekapeipeä. Ihan käsittämättömän kauniina oli hän.
Jossain vaiheessa sitten tuli kysymysten ja vastausten aikakin, ja... noh, vastattiin molemmat myöntävästi. Asettelin sormuksen mekapeipen sormeen, mutta eihän se mennyt kunnolla, kun hällä oli sellaset hanskat käsissään. Sit saatiin suudella. Oli niin hyvä juttu, että tein sen kahdesti siinä. Jälkimmäisellä kerralla pienen yllärin kera, jota muut eivät huomanneet, mut ei siitä sen enempää.
Sitten siitä kohta lähdettiinkin kävelemään aviopuolisoina kirkon käytävää pitkin, ja sivuhuoneen (eli kirkon WC:n) kautta riisisateeseen.

Autolla siitä sitten juhlapaikalle kättelemään ja halailemaan ihmisiä mentiin.
Ohjelmaa oli järkätty silleen mukavan väljällä aikataululla, että ei ollut missään vaiheessa kiire kenelläkään mihinkään, ja tupakoitsijatkin ehtivät röyhytellä rauhassa, ja taskumattien sisältöihin ehdittiin tutustua kulman takana kaikessa rauhassa.
Häävalssin odotus oli mulle aivan kamalaa, koska en osaa tanssia, en tykkää tanssimisesta, enkä varsinkaan huomion keskipisteenä olemisesta. Mekapeipe rauhoitteli, ja sitten sen aika tulikin jo. Intron soidessa nousin ja kumarsin rouvalle. Hetki vielä... introa pieni pätkä vielä, ja sitten mentiin. Ja hyvinhän se meni. Tuskin olis tanssikisassa montaa pistettä herunut, mutta mitäpä siitä. Täyden kympin suoritus se silti oli, vaikka itse sanonkin. Yks säkeistö ja kertsi, sitten nyökkäys best manille, ja kohta hääväki tanssi Viikatteen tahdissa.
Häävalssin jälkeen livebändi alkoi soittonsa, ja mä tanssin vielä kaason kanssa seuraavan valssin.

Siinä ohjelmien tuoksinassa sitten tuli sellastakin ohjelmaa, jossa ei enää hääparin tarvinnut olla keskipisteenä, ja saatiin hetki olla ihan rauhassakin pöydässämme. Siinä istuessa ja toisten kommelluksia katsellessa sitten katsoin mekapeipeen ja tunsin miten äänet muuttuivat hälyks, kunnes katosivat kokonaan, ihmiset läheltä sumenivat ja katosivat, eikä maailmassa tuntunut olevan ketään muuta kuin me kaks. Mieletön tunne.

Vieraat vähenivät vähitellen, mutta menoa oli silti. Itse otin koko illan aikana vaan muutaman lonkeron, ku en halunnut pilata iltaa millään känniörvellyksellä. Muut joivat meidänkin edestä, ja kaikilla vaikutti olevan kivaa muutenkin, joten mekin olimme paikalla myöhempään ku alun perin oltiin ajateltu. Ei meillä mitään lähtöaikaa ollutkaan, mut suunnitelmissa oli mennä vielä kahdestaan syömään paikalliselle Seurahuoneelle. Se sitten jäi, mutta hauskanpidon vuoksi se ei haitannut.
Yhden jälkeen yöllä sitten vaihteeks halailtiin ja käteltiin ihmiset, ja meidät kyydittiin Seurahuoneelle, jossa oli sviitti varattuna. Siellä laitettiin heti sauna lämpiämään. Sitten saunottiin ja olihan siinä se hääyökin sitten.

Aamulla laitoin ekaks saunan lämpenemään, ja sitten lämmiteltiin muuten vaan. Puolen päivän aikaan huoneeseen tuotiin aamiainen, jonka nautittuamme käytiin vielä saunassa. Sitten lepäiltiin siinä jonkun aikaa, ja pakkailtiin kamoja pikku hiljaa. Sitten hissukseen kävellen sillan yli kotiin.

Tämä päivä on mennyt sit univelkoja maksellessa ja dvditä katsellessa.

Koko paketista, järjestelyistä ja muista täytyy sanoa, että kaikki oli aivan täydellistä. Polttareista tähän päivään saakka. En keksi, mikä olis voinut olla paremmin.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Upeeta toleranssisiipi ja mekavaimo!!! Liikuttavaa.

Mäkin haluun naimisiin!
 

öö ruz

Speed for ever
Liittynyt
28.12.2002
Viestit
4296
Kakkoselta tulee satunnaiset sankarit ja aiheena Virtain vanhainkodin palo missä kuoli 27 ihmistä. Olisiko pitänyt jättää pois ohjelmistosta Naantalin tapahtuman takia?
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
Kakkoselta tulee satunnaiset sankarit ja aiheena Virtain vanhainkodin palo missä kuoli 27 ihmistä. Olisiko pitänyt jättää pois ohjelmistosta Naantalin tapahtuman takia?
Mun mielestä ei ole sen kummempa tarvetta poisjättämiseen kuin olisi jättää uutisoimatta tuo Naantalin tulipalo. Mistä päästään siihen uutisointiin eli hiukan tuntuu menevän yli iltapäivälehdillä:

IL:
* Palosta selviytyneet liian järkyttyneitä poliisin kuultaviksi
* Naapuri: "Nuori tyttö tuli oven taakse ilman kenkiä"
* Pelastunut Aamulehdessä: "Talossa ei ollut takkaa"
* Palon syttymissyy yhä epäselvä
* Poliisi: Talossa asunut kuoli palossa
* Naantalin tulipalo tutkitaan perin pohjin
* Silminnäkijät: Palo ehkä lähtenyt takasta
* Vanhanen esitteli surunvalittelut
* Viiden kuolemaan johtanut palo tapahtui viimeksi 2008

IS:
*Kahdeksan loukkaantunutta pääsi kotiin
*Kotibileiden synkkä loppu
*"Tutkinnasta tulee hankala"
*Talossa ei ollut takkaa
*Viimeisenä pelastunut: Ovi räjähti auki

Eli
*!!!!!
* :eek: !!!
*:eek!:
*katso video
-meininkiä yllättäen taas vaihteeksi. :nope:​
 

öö ruz

Speed for ever
Liittynyt
28.12.2002
Viestit
4296
Niin en tiedä näyttää vai ei? onko syytä. Lähinnä ajattelin omaisten kunnioittamista. Toki niillä on varmaan telkkari kiinni ja ainahan kanavankin voi vaihtaa.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
On tuossa kuitenkin jonkinasteinen ero esim. sellaiseen tilanteeseen, että Suomessa olisi juuri paljastunut laaja sarjamurha- ja ihmissyöntirikos ja televisiosta tulisi Uhrilampaat. Tai sairaalan aborttiosasatolla soitettaisiin keskusradiosta "Bye Bye Baby, Baby Good Bye", niinkuin Herrasmiesliigassa.
 

Örfil

Guest
Tolskulle onnia! Voin myötäelää kirkkopaniikin jne. mutta ne on hienoja hetkiä muistella myöhemmin.
Sattui tollainen vastaava tossa apaut kk sitten ;)
 
Ylös