Painonpudotus & tsemppaustoikki & polli

Milloin Domppari on jälleen 75 kiloinen adonis?


  • Äänestäjiä yhteensä
    92

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
86,3kg

Alkanut tasaantua olot mahataudin jäljiltä, ruokakin pysyy sisällä.
 

Örfil

Guest
Sumille vinkkinä (taas), että itse sain omalla kohdalla homman kuosiin, kun tein muutoksia vähän sinne ja tänne. Ihmedieetit ei toimi ja joku paasto oli yhtä helvettiä. Pysyvillä muutoksilla saa jopa syödä niin, ettei tarvitse laskea aina suupalojaan, joka olisi luonnotonta. Unohda siis mm. Albertin sipsidieetti, sellaisten jälkeen paino palaa takuuvarmasti. Kaikenmaailman kärvistely on silkkaa masokismia.

Palastelin homman näin:
- namit
- perusruoka
- alkoholi
- liikunta
- stressitaso

... ja jokaiseen tein muutoksia. Syömisen osalta jopa lisäsin ruokailuani syömällä iltapalan, jonka koitin aina ennen jättää väliin. Nyt syön sen, vaikkei olisi edes nälkä ja silti paino pysyy kuin nakutettuna jotakuinkin ihannelukemissa. BMI on 22. Ainoa asia joka jäi kokonaan pois, oli alkoholi. Muihin tein lisäyksiä/vähennyksiä/muutoksia. Omat konkreettiset muutokset toimivat tietenkin vain omalta osaltani, mutta noin "yleisenä konseptina" tuo lienee ihan toimiva viritys? Tuon viimeisen kohdan aukaiseminen vaatisi vähän enemmän palstatilaa, joten säästän kanssaihmiset siltä tuskalta ;)
 

Örfil

Guest
Siksi tuossa "pöydässä" onkin viisi jalkaa. Eli jos yksi kossahtaa, pysyy pöytä edelleen pystyssä. Siksi "yhden asian" ihmedieetit ei toimi.
Pörpötelläkin voi, kun panostaa sitten hetkeksi muihin vastaavasti.

Tosin jos pörpöttely on ongelma (kaikki muut jää/kossahtaa sen takia), niin siihen ei auta silloin pahimmoilleen kuin kokonaan lopettaminen (eikä edes mikään tauko, koska hommaa palaa entiselleen piakkoin).
Se taasen on helpommin sanottu kuin tehty. Valitettavasti.
 

Örfil

Guest
71,1 kg.

Siinä se on nyt jäkittänyt tilaston mukaan tammikuun 28. pvästä alkaen yhden kilon vaihteluvälin sisällä koko ajan paino.

Rasva-% on samana aikana vähän laskenut ja lihasmassa-% noussut, joten "massamuutokset" ovat tapahtuneet näillä kahdella alueella, toisensa kumoten.

Nyt pitäisi painon kaiketi laskea, koska vähensin yhden salipäivän ja lisäsin yhden aerobisen per viikko. Tosin jäätälökulutus on eksponentiaalisessa nousussa, menee jo paketti per viikko.
Lieneekö samanlainen addiktio kohta päällä kuin Zoella lakun kanssa :eek!:
 

Dallaran urkuri

Well-known member
Liittynyt
7.4.2016
Viestit
1460
Perus 86kg. Malttia.

Ohraryynipaketin kyljessä lukee yksi annos 0.5dl ryynejä. Laskeskelin kyllä itse että yksi annos on 2dl ryynejä, niin saa kalorit täyteen päivän aikana eikä lihakset ala kasvaa.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös