Ralliuutisia.

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4748
Sijainti
Event horizon
Stobbart näemmä ilmoittanut Mehikoon peräti neljä autoa. Tallipisteistä ajavat Henkka S & Mads Östberg ja kaksi muuta ovat 2-kuuma Matthew Wilson sekä ilman FIA-luokitusta Evgeni Novikov.

Super2000:lla Siestalla mukaan lähteen myös Nasser al Attiyah. Mutta kassi-Alma ei edelleenkään ole paikalla samaan aikaan. Harvinaisen hyvin nämä kamelinpa.. kuljettajat välttelevät toistensa haastamista...
 

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11219
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Heh. Vaihteeksi super-ralli-säännöstä saattaa olla jotain iloakin. Muuten saattaisi käydä niin että kaikki maaliin ajaneet kalustosta riippumatta on pisteillä. :D
:D
Mutta oikeesti, missähän kaikki Keski- ja Pohjois-Amerikan kuskit on? Ei tunnu WRC kiinnostavan edes elämysmatkailuna... Joskus naureskeltiin kun Norsunluurannikolla oli vaikea saada sääntöjen vaatimat 50 autoa täyteen ja lähtörampilla kävi muutama paikallinen taksi. Nyt tarvittais aika monta.
 

Jarppi

The Trulli Train
Liittynyt
30.4.2010
Viestit
1407
Sijainti
Home
Oli kyseessä sitten esim. Panizzi, Delecour, McRae, Burns, Alen tai Henkka tms. Kaikki ovat / ovat olleet suuria persoonia ja aikansa parhaita kuljettajia. Jälkeenpäin ajatellen varmasti tuoneet huomattavasti parempaa julkisuutta kaikille sidosryhmille, kuin joku hiljainen piipittäjä.
Ennen oli nimet suurempia ja ikävää ettei monikaan nuista enää aja, toki jotkut käyneet jotain ralleja vetelemässä.

Se oli kova paikka esim kun Mcrae joutui lähtemään sarjasta "ennen aikoja", vaikka kävikin vielä myöhemmin Citroenin, Skodan ratissa. Ennen menehtymistä oli Subarun kanssa neuvotteluissa ja ehkäpä olisi sarjaa taas kiertänyt.
 

-Japé-

Well-known member
Liittynyt
18.11.2005
Viestit
1290
Lainaus HS Uutisesta: http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Perussuomalaiset+l%C3%B6ysiv%C3%A4t+netist%C3%A4+nuoret+vihaiset+miehet/1135263781050

Perussuomalaisten uusista kannattajista noin kolmannes on Soinin mukaan vanhoja Smp:n tukijoita. Uusista tukijoista erottuvat aiemmissa vaaleissa nukkuneet sekä pienyrittäjät ja demareita ennen äänestäneet duunarit.

"He ovat arvokonservatiiveja, vanhanaikaisia miehiä, jotka tykkäävät makkarasta ja autourheilusta", Soini sanoo.
Mitenhän tarkka tutkimus tämänkin kommentin taustalla on?
 

Vämpylä

Well-known member
Liittynyt
2.10.2005
Viestit
1027
Sijainti
South Park
No ei tuo kyllä aivan puskista tullut... Sordollakin voisi ehkä olla jotain samantapaista kerrottavaa
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Varmasti Sebillä olisi sen seitsemän mestaruutta vaikka olisivat joskus antaneet tallikaverienkin ajaa kisan voitosta samoilla eväillä, ja se pistääkin vähän tuttamaan kaiken muun viva la Francen ohella. Sordon elämäntehtävänähän oli vaan tuoda varmat pisteet Loebin takana, tuskin siellä yllytettiin kokeilemaan rajojaan jne. sillä riskillä että tallipisteet menisi hukkaan.
 

markot

Well-known member
Liittynyt
20.5.2005
Viestit
4341
Vähän sama juttu kuin Sainzilla ja Kankulla aikanaan, Sainzin testattua Toyotaa pari päivää ennen Kankkua, Toyoon oli jäänyt Sainzin moottoriasetukset ja peli kulki aivan eri tahtiin..
 

Faustus

Well-known member
Liittynyt
31.3.2000
Viestit
6745
Haastattelun lopussa Duval toteaa vielä, että ralli oli hänelle enemmänkin harrastus ja että varsinainen työpaikka on perheen autokorjaamolla.
 
Ylös