Asioita, jotka tekis mieli hankkia

Timo Virtanen

Ihan tavallinen Virtanen
Liittynyt
15.8.2015
Viestit
2229
Sijainti
Anywhere in the world
1:ksi päivää olen ajanut Raahen työmatkaa, ja tuli mieleen että pitää hankkia kojetaulukamera. Jos ei muuten, niin ainakin siitä voi sitten virkavalta katsoa että mitä oikein tapahtui, kun makaan raatona savuavassa autonromussa, vastaan tullut koohottaja sylissä.

Mennen tullen aivan päättömiä ohituksia Liminka-Raahe välillä. Pääosin satasen rajoitus, osa porukasta painaa 120:ntä lasissa, osa ajaa 80:piä. Ja sitten rekat, jotka vetää aivan mitä tahansa siltä väliltä. Ohi vedetään surutta keltaisella viivalla ja pimeissä mutkissa. Eilen piti muutamaan kertaan alkaa himmailemaan, kun näytti sille että kohta saa soittaa apua paikalle kun ei kaikilla riitä maltti ajella vähän hiljempaa sitä puolta tuntia mitä tuossa menee.

Lähtisivät sitten vaikka 5 minuuttia aiemmin.

Kohta taas joukkoon suhaamaan. Onneksi olen itse Suomen paras ja osaavin kuljettaja. Tai no, ehkä Kimi Räikkönen on lähes yhtä hyvä.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Mennen tullen aivan päättömiä ohituksia Liminka-Raahe välillä. Pääosin satasen rajoitus, osa porukasta painaa 120:ntä lasissa, osa ajaa 80:piä.
Totta. Tuolla pätkällä näkee lähes kaikki eri versiot kuskeista mitä on. Lisäksi siellä on hirviä ihan hirveesti. Kerran mennyt muutaman metrin nokan ohi (muija oli ratissa). Tai jäi siis sivuun, kun hirvipä ei lähtenytkään yli, vaan jäikin vastoin kaikkia odotuksia odottamaan. Ja takaa tullut meinas olla meidän kontissa.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Mulla on kännyteline ikkunassa kiinni ja hokasin, että kun laittaa puhelimen kuvaamaan niin sehän toimii kuin autokamera lain.
 

Zervuska Haidis

Well-known member
Liittynyt
8.1.2007
Viestit
12608
Sijainti
Sivulla viisi
Onko jotain hyvältä maistuvia kuituja?
Virpi Kuitunen voisi tietää, kysäisepä siltä.

Mjaa, mutta sehän taitaakin olla joku Sarasvuo nykyään. Ei se taida mistään kuiduista sitten enää välittää.

Ehkä on vaan parempi että tyydyt kärvistelemään kuiduttomuudessasi, kurja.
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Teki mieli hankkia JBL Charge 2+ Bluetooth-kaiutin. Olen jo jonkun aikaa arponut sen hankkimista. Eilen tavallaan hetken mielijohteesta sitten tilasin sen noudattavaksi läheisestä mediaMarktista. Olikin hyvä että tilasin. On meinaan ihan ällistyttävän hyvät soundit siinä. Että tollaseen pötköön saadaan nykyään sellanen bassokin vielä :eek: Plussana, jonka huomasin vasta oston jälkeen tuli vielä kännykän lataus tuosta niin isolla virralla, että se pikalataa kännykät, jotka tukevat pikalatausta.

Näytä liitetiedosto 22649
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Kattelin tuosta kajarista testipätkiä niin ei ainakaan bassot vakuuttaneet. Taidan tyytyy tähän nykyiseeni. :cool: Saa puupöydät ja esim tavarat hyvin pomppimaan vieressä musiikin tahtiin.
 

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Armanin viimeisimmän jakson nähtyäni tekisi mieli hankkia Harrikka ... :)
 
Ylös