DSQ
Elossa
Hei, kato mikä tuolla lentää!*vartioi*
Hei, kato mikä tuolla lentää!*vartioi*
Jätkä mölisee ihan omiaan taas kuten tapana on ollut. Se sijottuu vuoteen 95 ja käsittelee Timo Jutilan lyöntilaukausta siniviivalta.Sijoittuukohan se Vuonna '85- musikaali ja tuleva leffa 70-luvulle tai johonkin kun niillä on niin erikoiset vaatteet siinä?
Miksi ihmeessä nykyään on alettu puhumaan/kirjoittamaan tuolla tavoin, kun tuossa yllä lainasin/tummensin? Näyttää ja kuulostaa sekä typerältä, että kielenvastaiselta.Iltalehti sanoi:Jättimäinen lentokone oli täysin väärässä asennossa vain muutama metri ennen kosketusta maahan. Kone joutui nousta uudelleen korkeuksiin ja hakemaan parempia tuulia laskeutumistaan varten.
Tämä on oikein.Eiköhän se kone joutunut nousemaan uudelleen?
Tämän biisin takia. Sattuu joka kerta korviin kun kuulen kertsin.Miksi ihmeessä nykyään on alettu puhumaan/kirjoittamaan tuolla tavoin, kun tuossa yllä lainasin/tummensin? Näyttää ja kuulostaa sekä typerältä, että kielenvastaiselta.
De Gaullen Ranska sijaitsi tuolloin lähinnä Britanniassa?Tora! Tora! Tora! elokuvassa Jenkkien sotaministeriössä on kelloja ulkomaan ajassa. Miksi on kello jossa London ja Paris ja sama kellonaika? Berlin ja Rome kellossa tunnin enämpi.
Oisko sitten ollut? Ajat piti muuten kutinsa (Moscow) ja mitä siellä oli, mutta Lontoon alla luki Pariisi.De Gaullen Ranska sijaitsi tuolloin lähinnä Britanniassa?
On alettu puhua. Anteeksi vaan, mutta kun kerran.Miksi ihmeessä nykyään on alettu puhumaan/kirjoittamaan tuolla tavoin, kun tuossa yllä lainasin/tummensin? Näyttää ja kuulostaa sekä typerältä, että kielenvastaiselta.
Kone joutui nousta uudelleen...? Eiköhän se kone joutunut nousemaan uudelleen?
Kertokaas tyhmälle.
Tulee mieleen vaan yks kysymys. "Mitäköhän liikkuu sen ornarin päässä, joka meni ostamaan Femmatorilta pussillisen toimimattomia kyniä ja urpona vielä toitottaa hölmöytensä lehdessä ja kehtaa syyttää myyjää?"Mitähän mahtoi liikkua sillä henkilöllä päässään, joka vei Femmatorille pöytä 14 myyntiin pussillisen toimimattomia mustekyniä?
Tällainen asia askarruttaa päivän lehden tekstaripalstalla nimimerkki "Vai liikkuiko mitään":iä.
Löytyisköhän täältä vastausta tähän mieltä kutkuttavaan kysymykseen.
Juu.Tora! Tora! Tora! elokuvassa Jenkkien sotaministeriössä on kelloja ulkomaan ajassa. Miksi on kello jossa London ja Paris ja sama kellonaika? Berlin ja Rome kellossa tunnin enämpi.
In 1911, Metropolitan France adopted GMT+0 (the solar time of Greenwich) as its official time, and used it until 1940 (with GMT+1 used during the summers from 1916 to 1940).
In the summer of 1940, the German military authorities switched the occupied northern part of Metropolitan France to GMT+2 (German summer time), while the non-occupied southern part of Metropolitan France remained at GMT+1 (French summer time). The Vichy authorities kept GMT+1 (French summer time) during the winter of 1940-1941 and adopted GMT+2 (double summer time, which was the same as German summer time) in May 1941 in order to unify the railway timetables between occupied and non-occupied Metropolitan France. In 1942, 1943, and 1944 the whole of Metropolitan France thus used GMT+2 during the summer, and GMT+1 during the winter.
At the Liberation of France in the summer of 1944, Metropolitan France kept GMT+2 as it was the time then used by the Allies (British Double Summer Time). In the winter of 1944-1945, Metropolitan France switched to GMT+1, same as in the United Kingdom, and switched again to GMT+2 in April 1945 like its British ally. In September 1945, Metropolitan France returned to GMT+1 (pre-war summer time), which the British had already done in July 1945. Metropolitan France was officially scheduled to return to GMT+0 on November 18, 1945 (the British returned to GMT+0 in on October 7, 1945), but the French government canceled the decision on November 5, 1945,[1] and GMT+1 has since then remained the official time of Metropolitan France.
vielä on selvitystyö vähän vaiheessa.