Forumin sanakirja

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Pakko vielä vähän pidentää.


S
Samat tyypit hurraa – Tietyt ja samat henkilöt kehuivat aina AJ:n toinen maailma sarjista.
Semmonen juttu - No se on semmonen.. semmonen JUTTU!
Se yks kuva - Se yksi kuva, jossa joku päästää ripulipierut taivaisiin.Oopeen kuva! Oli kadonnut pitkäksi aikaa foorumilta, kunnes Domppari sen toi takaisin 2010 syksyllä.
*Spallaatioreaktio* - Spämmihahmo Mailisnuutisen luomasta toikista levimään lähtenyt sanonta. Käyttötarkoitusta kyseiselle sanonnalle ei ole, mutta sitä käytetään paljon.
SS ei tarkoita Schutz Staffelia, vaikka Germaanian suuntaan viittaakin. Kyseessä on Suuri Saatana, Jumala Mika Häkkisen kiistakumppani, Michael Schumacher. Harvoin käytetty kauden 2006 jälkeen, yleistynee jälleen tulevalla kaudella.
Stigu aka Stig Helmer - Verbaalinen häirikkö. Ei tarkempia muistikuvia.
Suuri puhdistus - Jossain joku jaskas homman oikeen ilosesti ja suurin osa foorumin arkistoista tuhoutui. Tapahtunut tod. näk. joskus 2000-vuosikymmenen alkupuolella.
Sätti Tää on varmaan itsestään selvä. IRC/chat. Ja sättimisen lokit on sitten tietysti pätkiä sättikeskustelusta.

T
T: nimimerkki Jusban - Toikista, jossa jusban (nuk Jjusban) kyseli millä nimimerkeillä ihmiset kirjoittelevat forumille, alkanut muka-hauska vitsi, jossa lisätään omaan siguun taikka viestin perään, että viestin olisi kirjoittanut nimimerkki jusban.
Televisiosta tuleekin sopivasti ohjelmaa alkoholismista - Tämä sanottiin aina kun joku tietty alkoholista selkeästi nauttiva hahmo esimerkiksi saapui zättiin. Myös muut alkoholiin ja ryyppäämiseen liittyvät kommentit kuitattiin tällä.
Toinen maailma – Vipeille suunniteltu alue, jonka toteutusta on odoteltu jo jonkin aikaa. Myös AJ:n julkaisema kuvakooste F1-kisaviikonlopuista
Toikki/Tojk - Ks. alhaalta
Turenki - se kun valokuvaa otettaessa kamerassa on ollut joko tarkennus, valotus, rajaus tai kaikki edelliset sekä muukin mahdollinen päin honkia. Turenki on muuten myös oikea paikka Janakkalassa Hämeenlinnan lähellä. Ainakin Totke on ikuistanut tämän paikan olemassaolon Foorumin 2010 syysmöötteen tullessaan. Ks. myös ruokatoikkitarkennus.
Töipaikka - ITG:n raumalaisuudesta johtuva sanonta, jonka jokunen muukin on imenyt omaan käyttöönsö. Tarkoittaa työpaikkaa.

VW
WANHA - Ärsyttävä tapa ilmoittaa, että asiasta on jo keskusteltu aiemmin foorumilla, tai se on jo esitetty aiemmin samassa toikissa.
Vapaa puoli - Formuloista kauan sitten eritytynyt osasto F1-forumilla, jossa keskustelu pääsääntöisesti nykyään tapahtuu. Hyvin löyhästi moderoitu, jos lainkaan. Ja jos on, niin silloinkin kaljoissa.
Varikko - Wanhusten joskus käyttämä termi. Forumin mytologiassa se oli muinaisten forumilaisten alkukoti. Suuren Barbaarisodan melskeessä muinainen forumilaisten valittu kansa lähti maanpakoon ja löysi uuden vehreän ja neitseellisen laitumen, F1-Forumin. Varikko jäi barbaarien haltuun ja lopulta tuhoutui Tuomiopäivän tulessa.
VIP – 20€ maksava paketti, jonka hankkimalla saat Avatarin ja mahdollisuuden väsätä polleja sekä poistaa omia viestejä. Ehkä myös tulevaisuudessa pääset toiseen maailmaan.
Värilasit - ("Fanipojan" silmänsuojauksellinen pikkuserkku) - Eräänlainen foorumin "Hitler-kortti", jota käyttämällä muu argumentointi muuttuu tarpeettomaksi. Esimerkkejä sanan käytöstä

Y
Yleinen lätkäkeskustelu - Kiekko-forumin ainoa osasto. Siellä tarkoituksena on keskustella vain ja ainoastaan jääkiekosta. Hahmo Lancer on nykyään kyseisen alueen kantava voima.
YSP - Nyttemmin hävinnyt lyhenne. Silloin kun sitä käytettiin, viittasi se henkilöön Ylen Sankia Priha, joka nykyään Tsuhnana tunnetaan.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Puuttuu muuten yksi olennainen:

Ihan hyvin on vastaus kysymyssanaan "miten".
Esim.
K: "Miten vaihdan autoon öljyt?"
V: "Ihan hyvin"
Käsittääkseni ja muistaakseni syntynyt haistavittuvastauksena haistavittukysymykseen "Miten sulla noin niinku muuten menee?" ja on siitä levinnyt laajempaan käyttöön.
 

T.K

Sähkö-ukkeli
Liittynyt
28.9.2008
Viestit
3869
Sijainti
Nolla potenttiaalissa
*huoh* - Hahmo Olgan syvälliset huokaukset foorumin hulluudesta, jotka sittemmin lähtivät leviämään kulovalkean tavoin foorumin sisällä.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Pullis = loistavasti liikkeelle lähtenyt mainio pullonpyöritysleikki, joka ei millään etene, vaan on jatkuvasti jäässä, koska TYYPIT EI VAAN OSAA!
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Korjattu.

Mutta ei helvetti oon muuten ollu huumorintajuton hahmo tuolloin alkuaikoina... :nope:
Komp.

Päivitäs:

Kuka piru näitä sättimisen lokeja oikein janoaa? - AJ

Tyhjän radan prinssi - abo(sarla

njps - markoj (en jaksanu sätissä kirjottaa "No jopas")
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Ehdottelet omia läppiä sanakirjaan.:D Yks noista tullut eteen täällä olon aikana.
Njps oli ihan yleisessä käytössä forumilla taannoin, enkä ole siihen muualla törmännyt. Kaikki läpäthän täällä joltain on lähtösin, väliäkö tuolla onko ilmoittaja itte vai joku muu.

Rauhota joskus.
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Njps oli ihan yleisessä käytössä forumilla taannoin, enkä ole siihen muualla törmännyt. Kaikki läpäthän täällä joltain on lähtösin, väliäkö tuolla onko ilmoittaja itte vai joku muu.

Rauhota joskus.
Mitäs mä nyt muka tein? Ilmoitin vain, ettei ole tuttuja mulle. Ei kiinnosta tippakaan mitä sanoja "sanakirjaan" tulee. Peace.
 
Viimeksi muokattu:

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Nuoriso-osasto ei voi tietenkään tietää vanhimpia läppiä. Sinänsä erikoista, että osa vanhimmista hokemista on todellakin jo hävinnyt käytöstä. Siksikin sanakirja on ihan hyvä "historiallinen dokumentti".
 
Ylös