Ketsuppi

Lisäätkö usein valmiiseen ruokaan suolaa 'ulkona' syödessä.


  • Äänestäjiä yhteensä
    19

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Harvemmin tulee ketsuppia lisättyä mihinkään. Satunnaisesti iskee sellanen hiuko, että tekee mieli pelkkää keitettyä makaronia, niin siihen sotken ketsuppia. Erittäin harvoin jauhelihamakaronimössöönkin. Lähinnä, jos se on mennyt pehmeäks, tahi jauheliha maistuu väärältä.
Ravintolaruokiin en lisää, enkä pikaruokaloiden ruokiin. En edes nakkareiden settejä viitsi ketsupilla pilata.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Melko harvoin tulee ketsuppia käytettyä. Tilanteista joissa näin käy, tulee lähinnä mieleen talkoot, joissa norjalaiseen tapaan on tarjolla pølse med lompe. Sinappi ja ketsuppi kuuluvat tuohon jutskaan.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Melko harvoin tulee ketsuppia käytettyä. Tilanteista joissa näin käy, tulee lähinnä mieleen talkoot, joissa norjalaiseen tapaan on tarjolla pølse med lompe. Sinappi ja ketsuppi kuuluvat tuohon jutskaan.
Tyypillistä norjalaista matkailuautorunkkausta jopa huonolla tuubeilla. Purskauttavat vain välillä satunnaisesti. Lisääntyäkseen kait.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18373
Kyl, mie lisään aika usein tätä ruokaani.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Tänään on aikomus käyttää ketsuppia makaroonilaatikossa.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
No nyt varmaan ymmärrät paremmin ketsuppia bologneseen -ihmettelyni. ;)
Niin no tässä on nyt se ero, että toki munkin mielestä olis aika outoa, jos italialainen ravintola myis spagetti bolognesea valmiiksi ketsupilla maustettuna, olkoot että mulle se noin maistuukin. Minen myöskään ihmettelis, jos joku oman kebabbinsa maustais thaikastikkeella, mutta ihmettelisin kyllä, jos turkkilaiset ryhtysivät myymään "perinneruokaansa" thaimaalaisen kastikkeen kera :frank:
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Niin no tässä on nyt se ero, että toki munkin mielestä olis aika outoa, jos italialainen ravintola myis spagetti bolognesea valmiiksi ketsupilla maustettuna, olkoot että mulle se noin maistuukin. Minen myöskään ihmettelis, jos joku oman kebabbinsa maustais thaikastikkeella, mutta ihmettelisin kyllä, jos turkkilaiset ryhtysivät myymään "perinneruokaansa" thaimaalaisen kastikkeen kera :frank:
Totta, tuo ero siinä on, vaikka ei ne taida kaikki nykyisetkään lisukkeet (esim. ranskalaiset) erityisen alkuperäisiä olla.
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Aika harva maailmanlaajuisesti tarjolla oleva annos on millään merkittävämmällä muotoa alkuperäinen.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Ehkäpä tässä on merkittävämpi tekijä ravinoloitsijan alkuperämaa, eikä annoksen. Suomalaisten pitämä kebabbila kai voisi uskottavammin käyttää thai-kastiketta, koska autenttisuusvaikutelma puuttuu jo lähtökohtaisesti.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Ranskalaisiin perunoihin käytännössä aina. Mun suurin synti on kuitenkin spaghetti bolognese, johon kohitoloissa lisään AINA ketsuppia. Italialaisessa ravintelissa (enkä tietenkään kylässä) en välttämättä kehtais, mutta ehkäpä osin tästäkin syystä en juuri koskaan tilaa kyseistä ruokaa ravintolassa. Toisaalta miellän koko bolognesen niin selkeästi kotiruoaksi, että ravintolassa tilaan mieluummin jotain, mitä kotioloissa harfvemmin tulee syötyä.
Perunamuusin kyytipojaksi tulee ketsuppia myös sillointällöin lisättyä. Makkaroiden kanssa taasen en yleensä ketsuppia syö, mun mielestä maut eivät sovi yhteen.

Äh eiku.. kirjotetaanko spaghetti muuten Suomessa ilman hoota? Kyl kai? Vai? :thumbfh:
Kirjoitetaan, mutta krapuloissa kirjoitetaan kuten lausutaan, ei kohitoloissa. :nope:
 
Ylös