Runar ja Kyllikki
Next door to Alice
Ei taida kokkaus olla Sammypirulle ihan pelkkä harrastus...Fern-sehen-ando sanoi:sammypirulle kyllä ois tietenkin työpaikka tiedossa (tiukkojen valvontojen alaisena) jos haluaa jatkaa kokkausharrastustaan.
Ei taida kokkaus olla Sammypirulle ihan pelkkä harrastus...Fern-sehen-ando sanoi:sammypirulle kyllä ois tietenkin työpaikka tiedossa (tiukkojen valvontojen alaisena) jos haluaa jatkaa kokkausharrastustaan.
Domppari ollut kokkaamassa ?Mity sanoi:Näitä ruokia voisi uskaltaa maistaa, toisin kuin eilistä rullaa...
Näyttää keitetyltä makaroonilta.Sammypiru sanoi:Tästä se alkaa, käyttäkää reseptiikkaa vapaasti.
J.Heldenview sanoi:Näyttää keitetyltä makaroonilta.
J.Heldenview keittää makaroonit jauhelihan kanssa ja nauttii ketsupin kera. Ei mene turhaa aikaa kokkailuun, vaikka safka melkein vetää vertoja makaroonilaatikolle tai spagettille kastikkeen kera :thumbup:
Kyllä :ahem:Sammypiru sanoi:Makaroni, jauheliha ja ketsuppi on ruokaa herkullisimmillaan, mutta oisko sen tyyppisen reseptin tänne laittamisessa ollut mitään pointtia?
Ohje vain ei kaupalliseen käyttöön :ahem:Lihamakaronit J.Heldenview tyyliin
1 annos:
puoli pussia makaronia
200g jauhelihaa
Keitetään makaronit ja jauhelihat vedessä noin 7min. Kaadetaan vedet pois. Nautitaan ketsupin kera lautaselta.
Näin on! Jauhelihaa kattilassa, hyi!vermula sanoi:Vermula paistaa jaihelihan erikseen pannulla omassa rasvassaan, tulee paljon parempaa!
Totta! Kukas nyt jauhelihaa kattilaan laittaa. Ruskistaahan se ehdottomasti pitää ja sitten vielä tummia ja tulisia mausteita... Itse olen aina ruskistanut ja mieluiten voissa! Ah, miten epäterveellistä!Mity sanoi:Näin on! Jauhelihaa kattilassa, hyi!
¨vermula sanoi:Vermula paistaa jaihelihan erikseen pannulla omassa rasvassaan, tulee paljon parempaa!
Omassa rasvassaan... :yuck:vermula sanoi:Vermula paistaa jaihelihan erikseen pannulla omassa rasvassaan, tulee paljon parempaa!
Mitä :yuck: :tä siinä on? :yuck:RK-62 sanoi:Omassa rasvassaan... :yuck:
Nam!!Sammypiru sanoi:Ja hetki ennen valmiin iltapalan nauttimista:
Makaronilaatikkoa tehdessäkin ihan yhtä makoisaa tulee vaikka jauhelihan kypsentäis makaroonin kanssa. Kumminki koko moska sillä maitoliemellä peitetään. Pannulla paistaminen on niitä varten jotka haluavat kaiken rasvan ruokaan ja kohottaa sillä massaansa.Juhis sanoi:Nykykokkailussa pannu jauhelihan paistamisessa on vain ja ainoastaan siksi että jotkut pätemisentarpeen omaavat luuserit kohottaa niillä itsetuntoaan. :nope: :nope:
80 -luvulla ja sen jälkeen ja ehkä hieman 70-luvullakin syntyneet, jota itse edustan, ovat jo tottuneet ruokaan, jota ei aina paisteta pannulla, lihat, kanat, kalat ja vastaavat on opittu kypsentämään nykyaikaisissa kiertoilmauuneissa. Ruskea kasdtikekkin valmistetaan näille ikäluokille yleensä jauhoja rasvassa ruskistamatta. Syy miksi tähän on menty - suoraan uunissa kypsentäminen on helpompaa ja tehokkaampaa. Tarjoappa 60-luvulla syntyneelle uunissa kypsennettyä jauhelihaa, kelpaako? epäilen. Mutta 80 -luvulla syntyneelle kelpaa.J.Heldenview sanoi:Makaronilaatikkoa tehdessäkin ihan yhtä makoisaa tulee vaikka jauhelihan kypsentäis makaroonin kanssa. Kumminki koko moska sillä maitoliemellä peitetään. Pannulla paistaminen on niitä varten jotka haluavat kaiken rasvan ruokaan ja kohottaa sillä massaansa.
Sorry että pilaan sun ruokatoikkia pirulainen.