Hienosti Jacques naamioit tuon doping sanan d-vitamiiniksi.
Monessa muussakin tutkimuksessa ollaan saatu samansuuntaisia tuloksia kuin tuossa intiaanitutkimuksessa.Korostan nyt vielä tässä vaiheessa ihan varmuudeksi sitä, että tuo saatu "tulos" on ihan järkeenkäypä ja pätee todennäköisesti muuallakin kuin kyseisessä intiaanireservaatissa,
http://www.tohtori.fi/?page=4074915&id=3319500Ravitsemustieteilijä Renata Micha Harvardin yliopiston School of Public Health:sta kollegoineen keräsi tietoa 20 päättyneestä tai käynnissä olevasta, ruokavalioita ja terveyttä käsittelevästä tutkimuksesta. Tutkimuksista saatiin kerättyä tiedot 1,2 miljoonan alkujaan terveen henkilön ruokavalioista, myös lihan kulutuksesta. Tutkimuksiin osallistuneista henkilöistä 27 000 sairastui tutkimusten alun jälkeen joko sydäntautiin, diabetekseen tai kärsi aivoinfarktin.
Punaista lihaa 8 kertaa viikossa syöneillä todennäköisyys sairastua em. kolmeen vaivaan ei ollut sen korkeampi kuin niillä, jotka söivät punaista lihaa vain kerran viikossa tai harvemmin. Jalostetun lihan kohdalla tilanne oli kuitenkin täysin toinen: yhden annos päivittäin kohotti sydäntautien riskiä 42 % ja diabeteksen riskiä 19 %. Tulokset esiteltiin maaliskuussa American Heart Association-järjestön konferenssissa San Franciscossa ja julkaistiin kesäkuussa Circulation-tiedejulkaisussa.
Ravintoainenäkökulmasta prosessoimaton ja jalostettu liha ovat melko samanlaisia. Jalostetussa lihassa on annosta kohti hieman enemmän rasvaa ja kaloreita, ja vähemmän proteiinia ja kolesterolia, kuin käsittelemättömässä lihassa. Suurimmat erot jalostetun ja jalostamattoman lihan välillä ovat suolan ja muiden säilöntäaineiden määrässä: jalostetuissa lihoissa säilöntäaineita on enemmän, suolaa jopa nelinkertaisesti. Tutkijoiden mukaan nämä erot voivat osittain selittää vaikutuksia sydämeen ja verisuoniin.
Ongelma noissa tutkimuksissa on ollut se että niissä prosessoitu liha ja punainen liha on monesti laskettu yhdeksi ja samaksi paskaksi, vaikka näin ei todellakaan ole. On aivan eri juttu syödä esim. riistaa ja luomulihaa kuin jotain epämääräistä makkaraa. Lisäksi monet näistä tutkimuksista tehdään jenkeissä, joissa punainen liha tehotuotannon "huippua". Eläimille syötetään hormoneja, antibiootteja ja muuta lääkitystä. Eläinten ravinto on geenimuunneltua rehua, jota on käsitelty synteettisillä torjunta-aineilla ja lannotteilla. Olet mitä syöt, mutta olet myös sitä mitä ruokasi syö.Monessa muussakin tutkimuksessa ollaan saatu samansuuntaisia tuloksia kuin tuossa intiaanitutkimuksessa.
http://www.tohtori.fi/?page=4074915&id=3319500
Kestävyysurheilijat tunnetusti käyttävät monia eri vitamiinivalmisteija kuten, a-vitamiinia (astmalääkkeet/amfetamiini), b-ryhmän vitamiinit (bentsot), e-vitamiinia (epo/efedriini),c-vitamiinia (cera), d-vitamiini (deca), k-vitamiini (klenbuteroli)Hienosti Jacques naamioit tuon doping sanan d-vitamiiniksi.
Ei. Ravinnosta saa lisäaineita, rasvaa, sokereita, suolaa, kolesterolia, hiilihydraatteja, torjunta-ainejäämiä, karsinogeeneja ja muita vaarallisia aineita. Lisäksi ravintoa syömällä lihoo lihavaksi ja siten tulee kanssaihmisten silmissä naurunalaiseksi ja ylenkatsotuksi.On vähän nälkä, pitäisköhän syödä ravintoa?
Ottakaa kantaa!
Meinasin just etten taida jaksaa käydä kaupassa kun ei välttämättä ole pakko mutta kai se on nyt sitten kaljaa haettava tonkallinen.
Jees! Lupaan herätä viideltä päivystämään forumille, vaikka lauantai onkin. Huomenna.Meinasin just etten taida jaksaa käydä kaupassa kun ei välttämättä ole pakko mutta kai se on nyt sitten kaljaa haettava tonkallinen.
Loppuillasta/alkuaamusta runnonnen rujoja runoja.
Loistavaa!:ahem:Meinasin just etten taida jaksaa käydä kaupassa kun ei välttämättä ole pakko mutta kai se on nyt sitten kaljaa haettava tonkallinen.
Loppuillasta/alkuaamusta runnonnen rujoja runoja.
Järkyttävää :ahem:Loistavaa!:ahem: