Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Itse olen aina saanut verotoimistossa hyvää palvelua, enkä ymmärrä, miksi palveluaan aina haukutaan.
Minä myös. Kuten myös Kelassa ja työkkärissä. Yksityisillä sitä huonoa palvelua oon saanut.

Viimeksi kun lomautukset alkoi, ei tarvinnut käydä lainkaan työkkärissä vaan sieltä tuli virkailija työpaikalle ottamaan ilmoittautumiset vastaan. Työttömäksi jos jää niin ennen joutui menemään infotilaisuuteen, nykyään senkin voi kuitata luetuksi pankkitunnuksilla netissä. Ainakin meijän liitolla on myös verkkopalvelu, jota kautta voi lähettää työttömyyspäivärahahakemuksen netin kautta ja vielä esitäytettynä. Ei tartte lähetellä papereita, joten työttömät saa rauhassa viettää talven Aasiassa ilman huolta kuka täyttää ja väärentää nimmarin lomakkeisiin Suomessa :D
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Onnittelut.

Kannattaiskohan nyt heti lopettaa, kun tuli kohtuullinen osuma?
Todennäköisyyksien mukaan 7 oikein saaminen ei ole ihan itsestään selvä asia.

Mikäli teet rivin lottoa joka viikko, tulee sinun elää 296 153,8 vuotiaaksi, jotta täysosuma sattuu matemaattisesti kerran kohdallesi. :thumbfh:

Jos otat härkää sarvista ja täytät 1000 riviä lottoa joka ikinen viikko, kestää 296 vuotta jotta kohdalle osuu kerran 7 oikein.

Rahamieshän voi pistää todella haisemaan:
10 000 riviä lottoa joka viikko. Jee! Täysosuma sattuu kohdalle 30 vuoden päästä.
- Rahaa lottoamiseen tosin meni yli 15 miljoonaa euroa :thumbfh:
Joo, mut ei lottoa sijoitusmielessä pelatakaan, ainakaan mun osoitteessa. Arpapeliä, jossa tappiot menevät ainakin joltain osin yleishyödyllisiin tarkoituksiin.

Asiasta toiseen. Luokseni pesiytyneet banaanikärpäset näyttävät olevan alkoholisteja. Jätin vkl:na konjakkilasin hetkeksi pöydälle ja eikös nuo pikku siipeilijät olleet kohta lasissa kännäämässä. Melkein sääliksi kävi. Olisin ohjannut suoraan banaanikärpästen AA-kerhoon, mutta laiskuuttani kaadoinkin sitten humalikot lavuaariin.
 
Ylös