Kokkausotsikko

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Onko tuolla mukissa vettyneitä tupakin tumppeja? Vai näädän kakkoja?
 

Örfil

Guest
Enhän mä mitään juurikaan kokkaa, mutta vaimon tekemää herkkua eli possun sisäfilettä, hasselbackanpottua sekä kukka- ja parsakaalia keitettynä kera kastikkeen.
Elämä taas maistuu hyvältä...
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Lasketaanko kokkaukseksi kun avasin äsken (LIDLISTÄ OSTETUN, HUOM.) pähkinäpussin ja ladon niitä nyt suuhuni samalla unohdettuja klassikkobiisejä korvieni kautta aistien? Lasketaan varmaan.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Sikanautalampaan lihapullia olen tehnyt ennenkin, tein nyt taas ja taidanpa tehdä myöhemminkin. Ihan jees.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Voisi varmaan koeajaa joskus Savuhovin tuotoksia, vaikka pakkausten ulkonäöstä tulee mieleen joku liemessä uitettu Euroshopperin nimissä tehty "ruoka".
 

Davros

Well-known member
Liittynyt
14.5.2013
Viestit
6068
Olisiko teillä rakkaat toverukset jotain salaisia reseptejä jaettavaksi vappua varten? Jotain hyvää tekisi mieli.

Juuri äskenhän tein suklaakiisseliä, vielä on jäähtymässä.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
3 pientä siikaa savupussissa uunissa, kun ei kerrostalossa oikein aitojakaan savustuksia pysty pykäämään. Loput 2 isompaa meni fileiksi ja pakkaseen.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
3 pientä siikaa savupussissa uunissa, kun ei kerrostalossa oikein aitojakaan savustuksia pysty pykäämään. Loput 2 isompaa meni fileiksi ja pakkaseen.
Pidä lyhyempi aika kun mitä pussissa lukee, niin pysyy mehukkaana.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
savupussissa uunissa, kun ei kerrostalossa oikein aitojakaan savustuksia pysty pykäämään.
Ja tuostakin tulee "ihan kivat" katkut. Varsinkin meikäläisellä kun ei ole kunnon liesituuletinta. Siksipä tuota uunisavustusta ei oikein usein viitsi harjoittaa, vaikka ihan kelvollinen lopputulos yleensä tuleekin.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
No tottakai. Paitsi jostain hauesta. Lohesta ja kuhasta varsinkin.
Kuha on vähän kuivakkaa, mutta toimii sekin. Ihan peruspaistamalla. Eli purista kalafileen päälle (ahven, nieriä, lohi, ...) sitruunaa, suolaa kunnolla kunnon suolalla ja muutama jenka mustapippuria. Pistä lautasella ruisjauhoja ja käytä fileet siinä molemmin puolin (vaikka olis nahka tallessa). Siitä nostat kuumalle pannulle (missä voi tirisee) nahka alaspäin (jos on). Ole rohkea ja älä polta kuivaksi vaan testaa mikä on minimi paistoaika.

Kermaviilikastike kyytipojaksi. Kermaviiliä, sitruunaa puserrat, tilliä, pippuria, Dijon simappia, suolaa ja ripanen sokeria tai hunajata. Tilliä voi laittaa myös kalafileiden päälle maun mukaan.
 

Davros

Well-known member
Liittynyt
14.5.2013
Viestit
6068
Kuha on vähän kuivakkaa, mutta toimii sekin. Ihan peruspaistamalla. Eli purista kalafileen päälle (ahven, nieriä, lohi, ...) sitruunaa, suolaa kunnolla kunnon suolalla ja muutama jenka mustapippuria. Pistä lautasella ruisjauhoja ja käytä fileet siinä molemmin puolin (vaikka olis nahka tallessa). Siitä nostat kuumalle pannulle (missä voi tirisee) nahka alaspäin (jos on). Ole rohkea ja älä polta kuivaksi vaan testaa mikä on minimi paistoaika.

Kermaviilikastike kyytipojaksi. Kermaviiliä, sitruunaa puserrat, tilliä, pippuria, Dijon simappia, suolaa ja ripanen sokeria tai hunajata. Tilliä voi laittaa myös kalafileiden päälle maun mukaan.
Tuota voisi kokeilla.
 
Ylös