Albert Oil
Hippi ja juntti
Nyt jälkiruoka, niinikään Hulluilta Päiviltä:
Mikäs noista autoista oli paras?Nyt jälkiruoka, niinikään Hulluilta Päiviltä:
Ne on suolasia ruospaloja, jotka olivat jo ostohetkellä tuossa, ns mukissa.Onko tuolla mukissa vettyneitä tupakin tumppeja? Vai näädän kakkoja?
Ok.Ne on suolasia ruostepaloja, jotka olivat jo ostohetkellä tuossa, ns mukissa.
Siis suolaisia leivän palasia.
Tykkäätkö kalasta?Olisiko teillä rakkaat toverukset jotain salaisia reseptejä jaettavaksi vappua varten? Jotain hyvää tekisi mieli.
Juuri äskenhän tein suklaakiisseliä, vielä on jäähtymässä.
Pidä lyhyempi aika kun mitä pussissa lukee, niin pysyy mehukkaana.3 pientä siikaa savupussissa uunissa, kun ei kerrostalossa oikein aitojakaan savustuksia pysty pykäämään. Loput 2 isompaa meni fileiksi ja pakkaseen.
No tottakai. Paitsi jostain hauesta. Lohesta ja kuhasta varsinkin.Tykkäätkö kalasta?
Ja tuostakin tulee "ihan kivat" katkut. Varsinkin meikäläisellä kun ei ole kunnon liesituuletinta. Siksipä tuota uunisavustusta ei oikein usein viitsi harjoittaa, vaikka ihan kelvollinen lopputulos yleensä tuleekin.savupussissa uunissa, kun ei kerrostalossa oikein aitojakaan savustuksia pysty pykäämään.
Kuha on vähän kuivakkaa, mutta toimii sekin. Ihan peruspaistamalla. Eli purista kalafileen päälle (ahven, nieriä, lohi, ...) sitruunaa, suolaa kunnolla kunnon suolalla ja muutama jenka mustapippuria. Pistä lautasella ruisjauhoja ja käytä fileet siinä molemmin puolin (vaikka olis nahka tallessa). Siitä nostat kuumalle pannulle (missä voi tirisee) nahka alaspäin (jos on). Ole rohkea ja älä polta kuivaksi vaan testaa mikä on minimi paistoaika.No tottakai. Paitsi jostain hauesta. Lohesta ja kuhasta varsinkin.
Tuota voisi kokeilla.Kuha on vähän kuivakkaa, mutta toimii sekin. Ihan peruspaistamalla. Eli purista kalafileen päälle (ahven, nieriä, lohi, ...) sitruunaa, suolaa kunnolla kunnon suolalla ja muutama jenka mustapippuria. Pistä lautasella ruisjauhoja ja käytä fileet siinä molemmin puolin (vaikka olis nahka tallessa). Siitä nostat kuumalle pannulle (missä voi tirisee) nahka alaspäin (jos on). Ole rohkea ja älä polta kuivaksi vaan testaa mikä on minimi paistoaika.
Kermaviilikastike kyytipojaksi. Kermaviiliä, sitruunaa puserrat, tilliä, pippuria, Dijon simappia, suolaa ja ripanen sokeria tai hunajata. Tilliä voi laittaa myös kalafileiden päälle maun mukaan.