Looks like A plan!7-8:ahdeksan tunnin kuluttua aukeaa uunin luukku.
17-18:ahdeksantoista tunnin kuluttua tuupataan kinkku hunnutukseen
18-19:deksäntoista tunnin kuluttua syödään niin notta napa paukkuu ja tyrät rytkyy.
Kolmisen astetta saattaa kunnon kinkussa (7-12 kg) ytimen lämpötila nousta vielä kun lämmitys on lopetettu.24 astetta. Rouvan toimesta tilattu ylikypsää possua notta ajattelin kuumentaa kaverin tuonne 77 asteen tienoille. Eikös se lämpö nouse siitä vielä jokusen asteen uunista poistettua?
Eli tämmöisen pienemmän kinkun (5,6) kohdalla tuolla 77 asteella voisi päästä rouvaosaston toivomaan lopputulokseen. Suunnitelma lukittu.Kolmisen astetta saattaa kunnon kinkussa (7-12 kg) ytimen lämpötila nousta vielä kun lämmitys on lopetettu.
Suunnilleen samoihin kypsyyksiin tähtään minäkin.
Loppulämpö sais olla 82-83 astetta, eli uunista virrat tuossa 79-80 asteen kohdilla.
Muistathan, että kinkku pitää aina ottaa saunakaveriksi ennen paistoa. Muutaman tunnin sessio syrjäyttää syöpäläiset. Pesuhuoneessa kuurataan vielä selkäharjalla ja mäntysuovalla huolellisesti, että basiliskot irtoaa pinnasta.Jätin muovinahkat kuitenkin pintaan, mutta voihan sen aukoa siinä viemärin päällä kätevästi tai huljutella vessanpöntössä.
Just. Onneksi häne saa levätä.Miettikää siel uunissa se kinkku lepää, varmasti mukavat olot hänellä.
Pernatuuvinkihan.Ei se mittä prossakka ol, ko perunloora.