sooda
Alan Parsa
Kyllä Giuliani Nykin pormestarina näytti kyllä taitonsa. Sai rikollisuuden laskemaan kun se muualla USA:ssa kuitenkin nousi.
Ja mitä tästä sitten seurasikaan...patriot sanoi:Eikä ollut George.W.Bushillakaan ollut juuri lainkaan ulkopoliittista kokemusta ennen presidentin pestiä.
Tuo kommentti liittyi yhteen TV-väittelyyn, jossa Obama lupasi suoralta kädeltä vierailla ja tavata myös kaikkien niiden hallitusten johtajia, joiden harjoittamaa politiikkaa ei länsimaissa yleisesti hyväksytä. Clinton huomautti tuossa yhteydessä, että vierailulla pitäisi olla ensin selvä agenda ja päämäärä, jottei sitä voida käyttää kyseisen hallituksen propagandana eli, että USA jollain tapaa hyväksyisi vallalla olevan politiikan eli kyllä tuossa ihan validi pointti oli Clintonilla.Sue_me sanoi:Aika erikoisia sanavalintoja Clintonilta.
Linttoni kuitenkin pesi Osaman.kouvotsvoni sanoi:New Hampshiressa oli sitten demokraateilla äänestyslipukkeista pulaa.. Tänä aamuna pitäisi tulla tuloksia, Obama&McCain kyselyjen mukaan kärjessä.
Ai ettei rummuteta? Melkein jokaisen pääehdokkaan, niin demokraattien kuin republikaanien puolella yksi (pää)teemoista on "change", muutos. Tätä käsiteltiin mm. CNN:llä eilen illalla.patriot sanoi:Uudet tuulet on joskus hyväksi. Kumma kun sitä ei tuolla rummuteta ollenkaan.
Juu on on... Mutta silti aika moni hehkuttaa itseään sillä, että omaa kokemusta jne jne... Meinasin, että tuo kokemuskortin esillä pito on kenties kaavoihin kangistuneiden puhetta. Miten voi puhua muutoksen puolesta jos on edelleen vanhojen ideoiden kannattaja. Viittaan tällä muutamaan republikaaniehdokkaaseen.WebSlave sanoi:Ai ettei rummuteta? Melkein jokaisen pääehdokkaan, niin demokraattien kuin republikaanien puolella yksi (pää)teemoista on "change", muutos. Tätä käsiteltiin mm. CNN:llä eilen illalla.
Eipä mitään hyvää, mutta samat tyypit, jotka edelleen tukee Bushia puhuvat nyt kokemuksen tarpeellisuudesta. Heidän puheissaan on siis ristiriita.OoPee sanoi:Ja mitä tästä sitten seurasikaan...![]()
Barack Obama alkaa saada puolueensa tähtiä puolelleen. John Kerry on asettunut demokraattien Obaman taakse Yhdysvaltain presidentinvaalin esivaaleissa.
Entinen, vuoden 2004 demokraattipresidenttiehdokas Kerry lentää senaattori Obaman tueksi vaalitilaisuuteen ennen Etelä-Carolinan esivaalia.
Kerryn tuki Obamalle on isku vasten John Edwardsin kasvoja. Vuonna 2004 Kerry valitsi Edwardsin omaksi varapresidenttiehdokkaakseen. Kerry ja Edwards hävisivät tuolloin George W. Bushille ja Dick Cheneylle.
Edwardsille on joka tapauksessa odotettu mukavaa kotikenttäetua osavaltiossa, koska hän on kotoisin Etelä-Carolinasta.
John Kerry on demokraattisen puolueen näkyvimpiä hahmoja. Hän tuo Obaman kampanjaan uskottavuutta muun muassa kansallisen turvallisuuden kysymyksissä, jotka ovat olleet iso osa Kerryn politiikkaa.
Tähän mennessä Obama on saanut puolelleen lähinnä nuoria äänestäjiä. Kerryn tuki voi kirvoittaa myös pitkäaikaisten demokraattien kannattajien ääniä hänen pussiinsa.
Analyytikot arvelevat, että Kerryn asettumisella Obaman taakse on vain hetkellinen vaikutus - takajoukot vaikuttavat harvoin äänestyspäätökseen.
Edellisessä esivaalissa New Hampshiressa Obama jäi toiseksi Hillary Clintonin voittaessa.
IS
USA:n presidentillä on ydinaseiden laukaisuavaimet joten valitsen hymyilevän häviäjän.Yuri Borzenokóv sanoi:Kerry käsittääkseni hävisi vaalit nimenomaan siihen, ettei hän yksinkertaisesti edustanut mitään. Bush taas edusti, vaikka muuten sitten vastenmielisyyttä kansassa herättikin. Minä ainakin äänestäisin mieluummin huonoja ratkaisuja tekevää johtajaa, kuin jotain rennosti hymyilevää häviäjää.
Onko se sitten parempi vaihtoehto, että on niin tyhmä ettei tajua tekevänsä virheitä? Ja jatkaa virheiden tekemistä...Yuri Borzenokóv sanoi:No tuskin nyt sentään niin huonoja ratkaisuja tekevää ihmistä puolueen ehdokkaaksi päästetäänkään. Johtajaksi ei sovi ihminen, joka pelkää tekevänsä virheitä niin paljon, ettei uskalla tehdä mitään. Se on minun näkemykseni asiasta ja onneksi se oli viime vaaleissa myös USA:n kansan näkemys.
Aika katastrofaalinen tää Bushin toka kausi oli. Mä odotin, että mies yrittää joten kuten pelastaa presidenttiydensä, mutta heikosti kävi. George.W.Bush tulee jämään historiaan USA:n huonoimpana presidenttinä. Ellei nyt sitten onnistu vähän kirkastamaan mainettaan Lähi-idän rauhalla.Yuri Borzenokóv sanoi:No tuskin nyt sentään niin huonoja ratkaisuja tekevää ihmistä puolueen ehdokkaaksi päästetäänkään. Johtajaksi ei sovi ihminen, joka pelkää tekevänsä virheitä niin paljon, ettei uskalla tehdä mitään. Se on minun näkemykseni asiasta ja onneksi se oli viime vaaleissa myös USA:n kansan näkemys.