patriot
Foorumin senaattori
- Liittynyt
- 29.4.2001
- Viestit
- 14758
Ei kyllä kovin uskottavalta tarinalta vaikuta.Ferrari 4ever sanoi:Tarinan todenperäisyyden todennäköisyys on noin :
0.00000000000X%
Ei kyllä kovin uskottavalta tarinalta vaikuta.Ferrari 4ever sanoi:Tarinan todenperäisyyden todennäköisyys on noin :
0.00000000000X%
Tiedän, että tuo homous vaikuttaa jenkeissä paljon, koska ne on niin homofobista kansaa, mutta minusta tuollainen homoilu-huhu on silti aivan diipadaapatietoa, vaikka pitäisi paikkansakin. Miksei presidentti voisi vähän homoilla? Miten se liittyy mitenkään mihinkään?Törni sanoi:Likaämpärit ovat kovassa käytössä. Mutta jos tässä on perää, niin F1-forumin gallupsuosikille saattaa tulla lähtö laulukuoroon. Obama on "tietolähteen" mukaan harrastanut huumeita niinkin hiljakkoin kuin 1999. Eli kyseessä ei silloin ole mikään nuoruuden hairahdus. "Lähde" kertoo Obaman myös sortuneen homosuhteeseen kahdesti. Katsotaan nyt miten uskottavia nuo tiedot ovat ja saadaanko niille muualta vahvistusta.
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?#112294
Tarkoitit kai paksuin? Obamalle etua että Kennedyn klaani asettui taakse. Hillary pressaksi! Taikka ei sillä pressalla nyt niin kovin väliä ole taantumaan menossa olevassa maassa. Lirissä ovat jenkit varsinkin jos Kiina ynnä Intia pistää rahahanat kii ja vaatii lainattuja rahojaan pois. Amerikkalaiset eläkeyhtiöt ovat silloin tosi, tosi lirissä.Moe Szyslak sanoi:Ihan paska polli kun republikaanien vahvin ehdokas, John McCain, ei ole edes pollissa!:nope: :thumbfh:
Mitäs menit sönkkäämään mun demari-pj pollista. Sitä saa mitä tilaa!:tongue:
Ensinnäkin ne voivat vain myydä jo antamansa lainat pois, eivät irtisanoa niitä, toki voivat olla merkitsemästä enää uusia lainoja. Toiseksi pistämällä rahahanat kiinni kiinni, ne aiheuttaisivat itselleen suurempia ongelmia kuin USAlle.sooda sanoi:. Lirissä ovat jenkit varsinkin jos Kiina ynnä Intia pistää rahahanat kii ja vaatii lainattuja rahojaan pois.
McCain on tällä hetkellä frontrunner, mutta tilanne voi muuttua pian. Floridan voittaja lienee aika vahvoilla. Jos Romney voittaa Floridan niin hän alkaa olla aika vahvoilla republikaanien ehdokkaaksi. Guiliani tarvitsee ihmeen, mutta toki kaikki on mahdollista.sooda sanoi:Tarkoitit kai paksuin? Obamalle etua että Kennedyn klaani asettui taakse. Hillary pressaksi! Taikka ei sillä pressalla nyt niin kovin väliä ole taantumaan menossa olevassa maassa. Lirissä ovat jenkit varsinkin jos Kiina ynnä Intia pistää rahahanat kii ja vaatii lainattuja rahojaan pois. Amerikkalaiset eläkeyhtiöt ovat silloin tosi, tosi lirissä.
Republikaanipuolueen vahvimmaksi presidenttiehdokkaaksi noussut John McCain pärjää mielipidetiedustelujen mukaan puolueensa ehdokkaista parhaiten demokraattien pääehdokkaita vastaan.
Mikäli Yhdysvaltain lopullisessa presidentinvaalissa olisivat vastakkain puolueidensa esivaaleissa toistaiseksi parhaiten menestyneet John McCain ja Hillary Clinton, olisi republikaani McCain hieman niskan päällä. RealClearPolitics-sivuston keräämien tuoreiden gallup-tietojen keskiarvo osoittaa McCainin johtavan demokraattipuolueen Clintonia prosentein 46,3 - 46,2. Kannastaan epävarmojen määrä on kuitenkin mittauksissa 2-12%.
Jos taas McCain kohtaisi demokraattien toisen vahvan ehdokkaan, Barack Obaman, olisi vaakakuppi aavistuksen kallellaan Obaman suuntaan 44,0 - 43,7%. Muut republikaanien pääehdokkaat ovat tämän tyyppisissä mielipidetiedusteluissa selvästi alakynnessä. Ainoastaan Mike Huckabee saisi Clintonia vastaan yli 40% kannatuksen, mutta mm. McCainin vahvimmin republikaanipuolueen sisällä haastava Mitt Romney häviäisi selvästi Clintonille ja Obamalle.
Puolueiden sisäisten mielipidetiedusteluiden keskiarvot povaavat tällä hetkellä vaaleihin asetelmaa McCain vastaan Clinton.
Esivaalivaiheen ratkaiseva päivä on niin kutsuttu "Super Tuesday" 5.2., jolloin parissakymmenessä osavaltiossa järjestetään esivaalit. Republikaanit ja demokraatit nimittävät ehdokkaansa kesän puoluekokouksissa ja varsinainen presidentinvaali järjestetään marraskuussa.
(MTV3)
Keskustassa on puolueen ilmoituksen mukaan 220 000 jäsentä, joista osa aktiivisia ja jäsenmaksunsa maksaneita.
Hyvinkin mahdollista kun saadaan täysin sotahullu tyyppi pois vallasta.sooda sanoi:Bush laskee että budjetti saadaan tasapainoon v. 2012 mennessä. Niin kai.
Kyllä USA:n valtionvelka on niin jumalattoman suuri että paljon täytyy Irakista öljyä varastaa ennenkuin velka on maksettu. Valtionvelka on kaikkine sosiaalikerrannaisineen 10- jopa 50 biljoonaa taalaa. Ei mun näppäimistöltä edes löydy niin montaa nollaa.Matxi sanoi:Hyvinkin mahdollista kun saadaan täysin sotahullu tyyppi pois vallasta.
sooda sanoi:Kyllä USA:n valtionvelka on niin jumalattoman suuri että paljon täytyy Irakista öljyä varastaa ennenkuin velka on maksettu. Valtionvelka on kaikkine sosiaalikerrannaisineen 10- jopa 50 biljoonaa taalaa. Ei mun näppäimistöltä edes löydy niin montaa nollaa.
Onhan se just today vielä erinomainen. Taantuman kynnyksellä ja lisälainaa pitää ottaa jumalattomat määrät. Vai luuletko että jenkit pystyy omillaan rahoittamaan koko budjetin? Ihmettelen että siellä kuvitellaan että taantuman pohja on ohitettu jo kesällä. Kesälläpä hyvinkin mutta ei 2008 kesällä.SOKO sanoi:Tässä puhuttiinkin budjettitasapainosta ei velan maksamisesta. USA:n luottoluokitus on edelleen erinomainen ja sen velastaan maksamat korot sen verran edullisia, että on kyseenalaista kannattaako velkaa edes lähteä aggressiivisesti lyhentämään. Infrastruktuurihankkeiden ja erilaisten yritystukipakettien tuottamat hyödyt ylittäisivät suurella todennäköisyydella sen säästön minkä velan lyhentäminen tuo korkokulujen kautta.
Ennusteiden mukaan voitetut osavaltiot
Suluissa valitsijamiehet
Barack Obama
- Idaho (18)
- Colorado (55)
- Kansas (32)
- Illinois (153)
- Georgia (87)
- Alabama (52)
- Delaware (15)
- Minnesota (72)
- Utah (23)
- Connecticut (48)
- Pohjois-Dakota (13)
- Missouri (72)
- Alaska (13)
Hillary Clinton
- New York (232)
- New Jersey (107)
- Massachusetts (93)
- Oklahoma (38)
- Tennessee (68)
- Arkansas (35)
- Arizona (56)
- Kalifornia (370)
John McCain
- Oklahoma (38)
- New York (101)
- New Jersey (52)
- Connecticut (27)
- Illinois (57)
- Delaware (18)
-Arizona (50)
- Missouri (58)
- Kalifornia (170)
Mike Huckabee
- Alabama (45)
- Länsi-Virginia (18)
- Arkansas (31)
- Tennessee (52)
- Georgia (72)
Mitt Romney
- Massachusetts (40)
- Utah (36)
- Pohjois-Dakota (23)
- Montana (25)
- Minnesota (38)
- Colorado (43)
Yhdysvaltain supertiistain 24 osavaltion esivaalit eivät vielä ratkaisseet presidenttiehdokasta demokraateille tai republikaaneille.
Demokraattien Hillary Clinton ja Barack Obama ovat lähes tasoissa. Republikaanien John McCain on selvässä johdossa, mutta Mike Huckabee ja Mitt Romney eivät aio vielä luopua taistelusta.
Illan suurin yllätys oli ehkä juuri äärikonservatiivi Mike Huckabeen hyvä menestys Romneyn kustannuksella. Vielä kaksi viikkoa sitten Huckabeen kampanja oli niin huonossa tilassa, ettei hänellä ollut edes varaa maksaa palkkaa avustajilleen vaan ihmiset tekivät hänelle töitä ilmaiseksi.
Alustavasti John McCainin arvioitiin ottavan joukon selkein voittoja superttiistaina ja varmistavan samalla ehdokkuutensa republikaanien riveissä. McCain ei kuitenkaan onnistunut yllättäen saamaan taakseen selvään johtoon tarvittavaa määrää valitsijamiehistä.
Demokraattien kisa on ollut koko ajan niin tiukka, ettei sen uskottu alunperinkään ratkeavan vielä supertiistaina.
JUHO RISSANEN
juho.rissanen@iltalehti.fi
Toisaalta tuossakin kannattaa ottaa huomioon se, että demokraateilla ( en tiedä republikaaneista) valitsijamiespaikat jaetaan äänten suhteessa, siis ei kaikkia ko. osavaltion paikkoja voittaneelle. Clintonilla lienee tällä hetkellä noin 100 paikan johto.Moe Szyslak sanoi:Parakki voittaa pienet osavaltiot, ja Klinttoni isot. Kaliforniasta tulee jo pelkästään 370 valitsijamiestä Klinttonille ja siinä Parakin 13 Alaska, 15 Delawere tai 17 Idaho ei tunnu missään.