Categories
f1

3 kaikkien aikojen parasta autourheiluaiheista kolikkopeliä

Kuva: Unsplash https://unsplash.com/photos/rBfrVBK9DcU

Jos et jaksa enää vain katsella formuloita tai autourheilua, tämä kirjoitus on sinua varten. Listaamme alle 3 kaikkien aikojen parasta autourheiluaiheista kolikkopeliä. Kilpa-autot esiintyvät näissä kolikkopeleissä eri muodoissa ja väreissä ja pääset valitsemaan haluamasi auton näistä, samalla kun näet erilaisia ​​autosymboleja pyörimässä kolikkopelien keloilla.

Fast Lane

Fast Lane on vanhan koulun videokolikkopeli, jota pelataan 3 kiekon ja 5 rivin asetelmassa. Peli sisältää kiinteitä voittolinjoja yhteensä 50, ja kuten luultavasti voit kuvitella, tämä peli perustuu korkean oktaaniluvun moottoriurheiluun.

Pelatessasi Fast Lane kolikkopeliä voit odottaa pääseväsi näkemään paljon nopeatempoisia bonuksia ja erikoistoimintoja, joista ensimmäinen on laajenevan wildin ominaisuus. Kyseisen bonuksen aikana tulet huomaamaan vihreän auton keloilla. Aina kun tämä symboli laskeutuu ensimmäiselle, kolmannelle tai viidennelle rullalle, se laajenee kattamaan koko rullan, jolloin kaikki kyseisen kiekon symbolit muuttuvat wild-symboleiksi.

Yhden kierroksen aikana sinun on mahdollista saada jopa kolme villirullaa, ja jos sinulla käy tuuri ja onnistut yhdistämään voittolinjalla neljä tai viisi samaa symbolia, pääset nauttimaan erittäin suurista voitoista! Jos sinua ei kuitenkaan kiinnosta valtavan suurien voittojen tavoitteleminen, mutta haluat saada lisää jännitystä elämääsi, voivat esimerkiksi Miniclip tai Bingohuone tarjota sinulle viihdettä päivän tylsiin hetkiin erilaisten jännittävien verkkopelien muodossa.

Dream Run

Dream Run on suosittu videopeli, jossa pääset istumaan kuljettajan paikalle. Peliä pelataan 5 kiekon ja 3 rivin asetelmassa ja kaiken kaikkiaan peli sisältää jopa 25 aktiivista voittolinjaa. Dream Run tarjoaa myös jännittäviä kasvavia päävoittoja ja voit voittaa jokaisen kierroksen aikana pelistä jopa viisi jättipottia.

96,5 %:n palautusprosentin eli RTP:n ansiosta Dream Run tarjoaa upeaa vastinetta rahoillesi ja voit voittaa pelistä jopa 7500 kolikon arvoisen progressiivisen jättipotin jokaisella pyöräytyksellä! Dream Run sisältää myös jännittävän bonuspelin, jos onnistut saamaan 3 scatter-symbolia peliruudullesi yhden kierroksen aikana. Dream Runin bonuspelissä pääset valitsemaan yhden auton viidestä ja pääset aloittamaan nopeatempoisen autokisan!

Dream Runin toista bonusta kutsutaan Nitro Racing -ominaisuudeksi. Pääset pelaamaan kyseistä bonusta keräämällä 10 kilpailua Racer Tally -bonusta varten. Tämä palkitsee sinut vielä neljällä ylimääräisellä ilmaiskierroksella.

Gumball 3000

Gumball 3000 on erään kuuluisan pelivalmistajan kolikkopeli ja, vaikka se ei ole yksi kehittäjän kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä julkaisuista, se on ehdottomasti pelaamisen arvoinen peli. Kolikkopeli on nimetty tietysti kuuluisan Gumball 3000 -rallin mukaan. Kyseinen peli tarjoaa edellä mojovia voittoja onnekkaimmille pelaajille. Viiden parhaiten maksavan symbolin saaminen tarjoaa sinulle 2500 kolikon voiton ja pelin 94 % RTP varmistaa sen, että pystyt pelaamaan peliä myös pidemmän aikaa.

Ensimmäinen kiinnostava ominaisuus, jonka pääset kohtaamaan Gumball 3000:ssa, on bonusominaisuus, joka käynnistyy, kun pelaaja onnistuu saamaan 3 bonussymbolia peliruudulleen. Tämän jälkeen pelaaja siirretään uudelle näytölle, jossa hän näkee interaktiivisen kartan, joka tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa. Pelaajan tarvitsee vain valita yksi näistä kolmesta vaihtoehdosta ja, kun hän on tehnyt niin, ansaitse hän satunnaisen käteisvoiton. Vaikka kokemuksemme mukaan kyseiset summat vastaavat yleensä panostasi 30-kertaisesti, voit voittaa panoksesi parhaimmillaan jopa 150-kertaisesti pelatessasi tämän pelin bonuspeliä.

Yhteenveto

Tämän sivuston lukijana pidät luultavasti autourheilusta ja formuloista. Siksi halusimme tässä kirjoituksessa jakaa kaikkien aikojen suosituimmat ja kiinnostavimmat autourheiluaiheiset kolikkopelit lukijoillemme. Oletko aiemmin pelannut autourheiluaiheisia videopelejä tai kolikkopelejä verkossa tai konsolilla? Mitä listaamistamme peleistä haluaisit pelata tai mikä niistä herätti kiinnostuksesi? Jätä kommentti alle ja kerro toimituksellemme, haluamme kuulla palautetta lukijoiltamme.

Top 3 parasta autourheiluaiheista hedelmäpeliä

·        Fast Lane

·        Dream Run

·        Gumball 3000